Xedos V6 2.0, czy 323f V6 2.0 - GAZ

16 Gru 2012, 23:15

hej Wam, potrafili byście mi doradzić który samochód z tych 2 z tematu wybrać? szukałem wszędzie jakichkolwiek porównań i nic nie znalazłem... Ogólnie Xedos bardziej mi się podoba, jest większy i ładniejszy od 323F. I czy ten silniczek V6 dobrze znosi gaz, bo tego też nie znalazłem... Jeśli umiecie to doradzcie mi w wyborze, ewentualnie polećcie jakieś inne samochody dobrze znoszące LPG tak do 5000zł , bardziej rozglądam się za jakimś sedanem.

Byłbym wdzięczny jakby ktoś podesłał licznik w którym mógłbym przeliczyć ile bym musiał płacić za OC.

Rozglądałem się także za Renault Safrane oraz Passatem B3/4 w gazie, więc jeśli można to prosił bym o jakąś informacje jak to wygląda w wytrzymałości zagazowanego silnika (szczególnie w Safrane)
Bitson
Nowicjusz

Miejscowość: Rydułtowy

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Sports 800 - legenda modelu
    Toyota Sports 800 to pierwszy sportowy samochód firmy Toyota i pierwszy na świecie kabriolet z dachem typu Targa. Eksperymentalny prototyp Toyota Sports 800 Gas Turbine Hybrid był także zapowiedzią bijącego dziś rekordy ...
    Toyota Auris Hybrid - kompaktowy hatchback do miasta
    Pod maską znajduje się silnik benzynowy o pojemności 1,8 litra pracujący w cyklu Atkinsona, który w połączeniu z agregatem elektrycznym oferuje moc na poziomie 136 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą stanowiącej ...