Witam, jestem posiadaczem Audi a4 b8. Szukam felg na lato czarnych marki OZ. Na allegro znalazłem takie 2 ogłoszenia, mam jednak wątpliwości czy są to oryginalne OZ. Drugie pytanie czy felgi z takim et będą dobrze siedzieć do b8 w sedanie? Poniżej linki [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Jak OZ Racing, to kupowałem żonie do jej samochodu tu: bztech.pl wysyłają bezpośrednio od dystrybucji, ale mają super ceny, nawet oponeo takiej nie miało, jak coś nie wiadomo, to od razu odpisują. Mogę polecić.
Jak skalibrować alkomat? Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
Transport towarów krótkoterminowych – rozwiązania chłodnicze Rynek mrożonych warzyw i owoców kwitnie w Polsce od wielu lat. Zanim jednak produkty trafią na półki sklepów, a z nich do kuchni, muszą zostać przetransportowane w bezpieczny sposób – tu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.