Aston martin v8 vantage, maserati granturismo 2 czy 4 osobow

04 Kwi 2011, 16:01

Witam, chciał bym się dowiedzieć czy samochód aston v8 vantage oraz maserati granturismo są 2 czy 4 osobowe oraz proszę o podanie modeli podobnej klasy [ ale warunkiem jest to, że są 4 osobowe - może być naprawde mało miejsca z tyłu ale MUSI być ]

Pozdrawiam

ps: nie interesuje mnie żaden z samochodów marki audi,bmw oraz mercedes.

Oraz zależy mi aby był 2-drzwiowy !

EDIT:

Już się dowiedziałem po zdjęciach używanych że masrati jest 4 osobowe, proszę jeszczę wiadomość o astonie oraz o innych samochodach tego typu [ 4-os ]
creator
Nowicjusz

Miejscowość: miasto

04 Kwi 2011, 16:44

a ty chcesz sie tylko dowiedziec czy chcesz kupić taki samochód? :)
Pawelcode
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

04 Kwi 2011, 17:20

polecam bentley continetal gt 2 drzwiowe 4 osobowe na polskie drogi super auto
ClayAiken
Nowicjusz

Miejscowość: warszawa

04 Kwi 2011, 22:55

bentley continetal gt, faktycznie całkiem ciekawy, trochę drogi jednak, ale rozważam wszystkie propozycję także dziękuje za odpowiedz, co do pana 2up, tak zamierzam coś wybrać jednak szukam 2-3 latka z przebiegiem do 20-30tys. (aha i sprowadzam go z usa, bo mam możliwość ominięcia cła i akcyzy)
creator
Nowicjusz

04 Kwi 2011, 23:43

sory ale jakoś nie mogę sobie wyobrazić żeby właściciel (lub osoba faktycznie przymierzająca sie do kupna) astona logował sie na takiej stronie i zadawał takie pytania. to są auta dla milionerów a ich życie jest o wiele ciekawsze niż siedzenie w necie hee
Pawelcode
Początkujący

05 Kwi 2011, 10:03

nie zgodzę się z Tobą, gdyby nie internet zapewniam, że nie miał bym na taki samochód, prowadzę sieć kilku sporych stron internetowych świadczących usługi z zakresu domen i hostingu oraz współprowadzę duży sklep internetowy z rtv i agd.
Ale nie do tego stworzyłem ten temat aby się tu rozpisywać tylko chciał bym uzyskać jak najwięcej informacji o tym czego szukam.
creator
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

05 Kwi 2011, 14:09

więc drogi milionerze skoro jesteś taki obyty w świecie internetu powinieneś wiedzieć że jest taka strona jak Google i tam na pewno znajdziesz potrzebne ci informacje:) wątpię żeby ktoś z forum znał się na takich samochodach.
Pawelcode
Początkujący

05 Kwi 2011, 18:55

przemyślałem całą sytuację i chyba jednak pozostanę na moim 1 wyborze czyli najsłabsza 911, już nawet mam chyba 1 na oku http://www.cars.com/go/search/detail.js ... f=national

Jako że jest to mój 1 typowo sportowy samochód, na początku zapoznam się z tym tematem a może jako następny za 2-3 lata zastanowię się nad bentleyem gt, który pan *up wymienił bo podoba mi się bardzo ale za tyle ile chcę przeznaczyć dostanę 2005 rocznik a to trochę za stary. Tak czy inaczej dziękuje za pomoc.
creator
Nowicjusz