mysle o zakupie atlasu samochodowego polski. znalazlem na necie skale 1 do 200 000. są moze lepsze? znalazlem mape wydawnictwa daunpol. co o tym myslicie?
mozecie cos polecic?
Ja mam taki http://www.petlaczasu.pl/atlas/samochodowy/b1260 jest dobry, ale widzę, że ten który Ty znalazłeś jest w lepszej skali, ja bym obejrzał 2 i wybrał ten, który dla Ciebie jest lepszy
Tak niewiele nam potrzeba do szczęście, wystarczą tylko równe drogi...
Nawigacja, nawigacją a dobra mapa to jest podstawa sukcesu. Sam mam nawigację od jakiegoś czasu i wcale to nie jest super urządzenie, szczególnie gdy chce Cię poprowadzić drogą, której nie ma fizycznie w terenie. W mieści gdy jestem to oczywiście używam nawigacji ale gdy jadę w trase to głównie używam mapy
Jak spać podczas wyprawy samochodowej? Wyjazdowe pomysły na nocleg to prawdziwa karuzela. Do dyspozycji mamy kempingi, agroturystykę, hotele i… własne samochody. Oto kilka sposobów, jak urządzić się z noclegiem i które rozwiązanie może być ...
Bezpieczne tankowanie LPG - jak to zrobić krok po kroku Autogaz zdobywa w ostatnich latach coraz większą popularność w Europie, co potwierdzają wyniki rejestracji publikowane w poszczególnych krajach. Kierowcy dostrzegają wiele zalet LPG w odniesieniu do zasilania swoich ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.