Audi a4 1.9 diesel r. 2001. czy jakiś nowszy?

30 Cze 2009, 15:12

Witam! Mam zamiar kopić auto jakim jest audi a4 1.9 diesel r.2001 w . czy warto jest kupic to autko w tym roczniku czy lepiej kupić jakiegoś opla signum czy vectra w wyższych rocznikach. do dyspozycji mam 35 tys zł.

Proszę o poradę..
Z góry dzięki!
Pozdrawiam!
speedy1b
Nowicjusz

Miejscowość: z polski

30 Cze 2009, 15:37

Lepiej będzie kupić audi.Diesle opla mniej wytrzymują niż audi.Ale z kolei możesz mieć nowszy rocznik.Tyle że co audi to audi i mało co się w nich psuje, a zawieszenie zostało zmodernizowane i od 2001 roku nie trzeba go tak często naprawiać.No i mam takie odczucia że audi lepiej wykonane.Jeździłem obydwoma i audi mi się bardziej spodobało.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

30 Cze 2009, 18:28

ktos jeszcze wypowie sie na ten temat ?
speedy1b
Nowicjusz

Miejscowość: z polski
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyoty Camry 8 generacji
    Fabryka Toyota Motor Manufacturing, Kentucky, Inc., (TMMK) rozpoczęła produkcję Toyoty Camry 8. generacji. Nowa Camry zadebiutowała na targach w Detroit w styczniu 2017 roku. Model jest produkowany od 1982 roku, a od 15 lat ...
    Silnik RB26DETT - Nissan
    Konstrukcją zbliżoną do słynnego silnika 2JZ Toyoty jest motor RB26DETT Nissana. To również rzędowa szóstka z aluminiową głowicą i żeliwnym blokiem wyposażona w dwie turbosprężarki. Silnik Nissana miał co prawda ...