Starsze audi A3 czy nowszy gollf IV czekam na wasze opinie?

15 Gru 2008, 17:37

Witam intersuje mnie Audi A3 1.9 tdi i golf IV 1.9 Tdi Co byscie wybrali waszym zdaniem i dlaczego Audi jest drozsze od golfa a za taka sama cene kupimy młodszego golfa mysle cos z rocznika 2001 Audi z tego co wiem jest lepiej wykonczony i ma lepsze materiały w srodku Golf jak to vw chociaz ma blachy w ocynku lubi sobie mała rdza gdzies tam wyjsc Co mam wybrac bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam
vorester
Początkujący

15 Gru 2008, 17:39

A tak wogole dołacze jeszcze myslałem nad toyota avensis ale cos słysze ze koła dwumasowe siadaja potrzebuje bezawaryjnego samochodu w dieselku gdzies w cenie 22 000 moze macie jakies propozycje
vorester
Początkujący

15 Gru 2008, 17:44

audi jest drozsze bo lepsze materialy i wykonczenie czyli to co napisales
a to czy kupisz a3 czy golfa powinienes byc zadowolny

tylko a3 w tych pieniadzach to pewnie max 99-00r. kupisz :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

15 Gru 2008, 17:55

własnie o to chodzi pisze zeby mi ktos doradził w tych samych pieniadzach to golfa kupie nawet 2 lata młodszego ale czy ja wiem o golfach tez duzo słyszałem i nie jest to zbyt bezawaryjny samochod :(
vorester
Początkujący

15 Gru 2008, 18:08

to juz zalezy jak trafisz czy bedzie awaryjny czy nie
moj brat kupił focusa diesla pół roku temu i nic sie nie psuje, a tak ludzie narzekaja na fordy

poprostu zalezy na co trafisz :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

15 Gru 2008, 18:12

kolego własnie o to chodzi moj kolega miał peugeota 406 zrobil nim ponad 100 tys i oprocz podstawowych rzeczy nic sie nie psuło a narzekaja tak na francuzy
vorester
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Rajdowy hat-trick Toyoty
    25 sierpnia 2019 r. trzy załogi zespołu Toyota Gazoo Racing zajęły całe podium ADAC Rally Deutschland. Przy okazji przypomnijmy inne, potrójne zwycięstwa Toyoty, które wydarzyły niegdyś się w Afryce. Hat-trick. ...

15 Gru 2008, 22:54

Zdecydowanie wybrałbym audi ... miałem audi a3, golfa IV miala moja dziewczyna.... wiec mam porownanie .... przede wszystim audi stoi wyzej nad vw . jakosc wnetrza i wykonczenie w audi super, w golfie srednio na jeza, wrecz nie podobalo mi sie ale na wiejskie drogi w sam raz.. audi to klasa sama w sobie, a golf..chyba sam wiesz jak to mowia o golfach... ja bym sie nie zastanawial, moze i kupisz 2 lata starszego, ale audi to nie skoda, ani fiat
Jumbo
Nowicjusz