Audi A4 B5 - Jaki silnik?

02 Wrz 2014, 20:59

Nie, nie samochód będzie jak dobrze pójdzie sprzedawany za rok (zime napewno przejeździ) a skoro tą zimę to raczej dojdą 2 opony nowe (bo te już są na wykończeniu i zimowe i letnie). Ja myślałem, że z ledwością dostane 1000zł a tu proszę oby było tak jak piszę :). Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi i z Audi i z Oplem :D. A tak swoją drogą jak myślicie jak akumulator jest 8 lat w samochodzie to jest długo? (Boscha) w dodatku że to używany, lecz akumulator z diesla, ciekaw jestem czy walnie w zime (odpukać).
DAnio456
Nowicjusz

Auto: Opel astra F
Typ: Kombi

02 Wrz 2014, 21:02

riken napisał(a):Ale czy ja napisał ze on będzie w idealnym stanie??
To po co świrujesz pawiana?
riken napisał(a):Jakoś nie miałem z tym problemow co nie można powiedzieć o fordach

Moje Mondeo objedzie Twoją Alfe 300 razy i się nie zepsuje a Tobię życzę objechania Tico bo trzeba mierzyć siły na zamiary.
riken napisał(a):one nigdy się nie psuja zwłaszcza 2.0 TDCI

Gdzie napisałem że 2.0 TDCI jest okej? Zapraszam do moich postów.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

02 Wrz 2014, 21:28

Koniu napisał(a):To po co świrujesz pawiana?

Ale kto tu świruję pawiana ? To że mk3 jest tanie to znaczy ze ja świruję pawiana? Sam mam znajomego co kupił modeo mk3 za 8k rok temu i jeździ do dziś

Koniu napisał(a):Moje Mondeo objedzie Twoją Alfe 300 razy i się nie zepsuje a Tobię życzę objechania Tico bo trzeba mierzyć siły na zamiary.

No i kolego powiem ci coś bo mnie zaczynasz irytować
Czy ja ci jadę po twoich złomach ? bo jak dla mnie takie roczniki to w Niemczech in out złom lepiej ci ?
Ogarnij się i mi tu nie wypominaj czym ja jeżdżę bo to cie nie interesuje a alfe zostaw w spokoju :piwo:
riken
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Alfa 156FL
Silnik: 1.9JTD
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

02 Wrz 2014, 21:50

riken napisał(a):To że mk3 jest tanie to znaczy ze ja świruję pawiana?
Mk3 nie jest tanie, jak przebierasz wśród złomów to Twój interes.
riken napisał(a):Czy ja ci jadę po twoich złomach ? bo jak dla mnie takie roczniki to w Niemczech in out złom lepiej ci ?

Złomem to Ty jeździsz albo zaraz zaraz nie jeździsz bo Alfa służy do stania.
Zacząłeś więc nie dam się poniżać.
Niemcy doceniają stare auta jabyś nie wiedział więc sie nie popisałeś
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

02 Wrz 2014, 22:17

Koniu napisał(a):Złomem to Ty jeździsz albo zaraz zaraz nie jeździsz bo Alfa służy do stania.
Zacząłeś więc nie dam się poniżać.
Niemcy doceniają stare auta jabyś nie wiedział więc sie nie popisałeś

Omg nie chcę nic więcej proszę PW :ok:
riken
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Alfa 156FL
Silnik: 1.9JTD
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2005

03 Wrz 2014, 06:15

Akurat jesteś w błędzie gdyż TDCI to awaryjne silniki i czułe na kiepskiej jakości paliwo.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...
    SKYACTIV-D: rewolucyjne silniki Diesla Mazdy
    Docenione w Europie rewolucyjne silniki Diesla Mazdy zdobyły broniącą się przed olejem napędowym Japonię, a niebawem ruszają na podbój Ameryki. Unikatowe połączenie niezrównanych osiągów i oszczędności ...