Audi A6 20v 1.8B 1996r. - opinie

24 Sty 2008, 03:00

Witam forumowiczów . Proszę osoby, które posiadają taki samochodzik lub maja styczność z nim o recenzje. Chciałbym się dowiedzieć średnio ile pali w mieście oraz w trasie przy normalnej jeździe. Oraz interesuje mnie te magiczne 20v heh jestem dopiero początkujący w dziedzinie motoryzacyjnej i mnie to dziwi jak ja mam rozumieć te oznaczenie oraz co z nim się wiąże. Oraz interesuje mnie wasz opinia na temat tego konkretnego auta [link do oferty na Allegro wygasł] wasze spostrzeżenia. Oraz gdzie w tym modelu znajdę nr. silnika oraz nadwozia. Ahh miałem zapytać się jeszcze jak wielka jest roznica spalania pomiedzy normalnym 1.8 a tym 1.8 20v.
Gandek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Lexus LFA - tytanowy wydech
    Supersamochód Lexusa to auto wyjątkowe w każdym calu. Wyjątkowe jest jego nadwozie z kompozytów zbrojonych włóknem węglowym. Wyjątkowy jest jego 560-konny silnik V10 o pojemności 4,8 l, który wkręca ...