Auta z dużą ilością miejsca z tyłu

18 Sty 2022, 22:55

Witam wszystkich forumowiczów :)
Mam pewien problem z kupnem samochodu, ale po kolei.
Szukam auta z dużą ilościa miejsca na tylnej kanapie. Spodziewamy sie z żona drugiego dziecka no i siłą rzeczy jedno z nich będzie musialo mieć fotelik za mna. I tutaj pojawia sie problem. Jestem wysoką osoba (187 cm) i jeżdze dość mocno wysunięty do tylu (inaczej nie umiem :D ). W moim obecnym aucie czyli peugeot 207sw nie ma mowy o wsadzeniu fotelika za mnie. Byłem dzisiaj u znajomego ktory ma Peugeota 307 sw, wsadzilem fotelik, ustawilem fotel pod siebie i wrzucilem synka do fotelika, no i niestety ale za duzo miejsca to on tam nie mial i po chwili zaczal sie mocno wkurzać :lol: troche mnie to zmartwilo bo jednak 307 to juz w miare pojemne auto.
I tu pytanie do was jakie auto polecilibyscie ?
Myslalem nad Peugeotem 308 sw, Citroenem c5 albo Kią Ceed. Ogolni coś do 15-20 tysiecy.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Marcos2233
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Moto Session 2016 / relacja
    Lubelskie Święto Motoryzacji to coroczne targi Moto Session. W tym roku również je odwiedziliśmy żeby pokazać Wam zdjęcia z tej motoryzacyjnej imprezy. Na targach można było pooglądać nowe modele samochodów ...
    Warsaw Oldtimer Show 2019 / zdjęcia z targów
    W drugi weekend majowy mieliśmy możliwość odwiedzić szóstą już edycję Warsaw Oldtimer Show VI 2019 która odbyła się w pawilonach wystawienniczych Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie pod Warszawą. To największe targi ...