Kao ja mówię o Astrze jak nie doczytałeś 1,4 dobry jest do Corsy, Clio, Polo, czyli auta segmentu B. W kompaktach jest umieszczany tylko po to aby cena bazowa w cennikach była niska.
Wodorowa ciężarówka Toyoty i Kenworth tworzy historię na Pikes Peak Pikes Peak kojarzy się z jednym – słynnym górskim wyścigiem Pikes Peak International Hill Climb. Tutaj liczy się szybkość, to nie jest miejsce na zastanawianie się nad zużyciem paliwa czy emisją spalin. Przynajmniej ...
popatrz na szczelina między lampą a błotnikiem z prawej i lewej. Chodziło mi o to że można kupić ciekawsze auta za taką kwotę. Co do tych ogłoszeń które wrzuciłeś 1. Albo z tyłu klapa jest nie zamknięta albo tak odstaje co wiadomo o czym świadczy 2. Serio jesteś w stanie zapłacić tyle za auto bez klimy??? Popatrz na Focusa MK2. Nie patrz na auta od handlarzy
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Wygląda ok,po coś był demontowany przedni zderzak. Musisz wyciągnąć więcej info typu -Ktory właściciel -Czy faktycznie kupiony z polskim salonie -jakie naprawy było robione serwisy itd.
Kolego tak to Ty auta nigdy nie kupisz zadzwoń pierw do sprzedawcy wypytaj a pózniej ewentualnie dopytaj na forum co sądzimy o danym aucie bo tak to będziesz wrzucał xxx linków a auta nie kupisz. Ewentualnie zdecyduj się jaki chcesz samochód kupić i może wspólnie wybierzemy parę ciekawych ogłoszeń a pózniej podzwonisz wypytasz i podejmiesz decyzje czy warto jechać obejrzeć. Jeszcze od siebie mogę dodać że ja w tym budżecie i takich samochodach szukałbym czegoś zarejestrowanego auta którego właściciel ma już kilka lat i może akurat trafi się auto o którymś coś będziesz wiedział co było wymieniane itd.
Auto jest ok. Ten konkretny egzemplarz coś tam z przodem miał na pewno poza tym mało zdjęć i czarny więc ciężko ocenić silnik jest bardzo dobry pochodzi z koncernu Fiata jako Multijet. Masz tam łańcuch rozrządu (u nas w firmie pierwszy strzelił po 450 tyś) ale to nic bo to bezkolizylny silnik zakładasz nowy rozrząd i jazda dalej. Ogólnie tania eksploatacja i niskie spalanie, jak się postarasz to będziesz schodził niżej 5L. Dobrze że auto jest z polskiego salonu, łatwiej będzie je prześwietlić. Polecam wziąć eksperta lub sprawdzić auto w ASO
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.