Auto do 15tys

06 Lip 2011, 19:33

Witam, posiadam obecnie Volvo V40 z 98roku, wersje sprzed liftu. Jednak w samochód trzeba włożyć trochę kasy, więc zastanawiam się nad kupnem nowego auta. Jednak czy 15tys. starczy żeby kupić dobry, sprawny samochód powyżej 2000roku? Zastanwiałem się nad tymi samochodami:
BMW 320 e46
Ford Mondeo mk3
Peugot 406
Renault Laguna II
Toyota Avensis

Najbardziej myślałem nad Renault Laguna II, jednak z tego co czytałem, jest to podobno królowa lawet? Macie coś do powiedzenia na temat któregoś z tych aut? Które są najmniej awaryjne? Które auto kupie w dobrym stanie do takiej kwoty? A może lepiej zainwestować w volvo v40? Prosiłbym o porady.
Snoox
Nowicjusz

Auto: Volvo V40

06 Lip 2011, 22:34

NIE STARCZY, za tyle to kupisz auta które wymagaja jeszcze wiekszego wkładu niż twoje.
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Z tymi samochodami właściciele nie chcą się rozstawać
    Wygląda na to, że właściciele aut Toyoty to ludzie najbardziej lojalni. Przynajmniej wobec swoich samochodów. Portal iSeeCars.com, badający amerykański rynek samochodowy, opublikował listę 15 aut najczęściej posiadanych ...
    Stylowy kabriolet
    Nazwa kabriolet pochodzi z języka francuskiego i podobnie jak w przypadku coupé, pierwotnie odnosiła się do wozów ciągniętych przez konie. Kabrioletem nazywano jednoosiowy lekki powóz z opuszczanym dachem. ...