Auto z budżetem do 8000zł. Diesel lub gaz.

27 Kwi 2021, 22:23

Wiem że na was na forum można liczyć. Nawet odpłatnie bym się zgodził bo rynek dochodzi samochodowy do takiej patologii i oszustwa że po prostu szkoda gadać.
kulukaj
Początkujący

Auto: Nie mam

27 Kwi 2021, 22:42

[link do oferty na Olx wygasł] Warto corolla rzut beretem?
kulukaj
Początkujący

27 Kwi 2021, 23:09

kulukaj napisał(a):https://www.olx.pl/d/oferta/toyota-coro ... derIndex=5 Warto corolla rzut beretem?

Masz pod nosem więc nic nie tracisz..

To ogłoszenie dość przyzwoicie wygląda do tego długie opłaty i przegląd. [link do oferty na Olx wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

02 Maj 2021, 18:17

Dzięki wszystkim za pomoce, trafił się na miejscu samochód prywatny mechanika. Wymieniony rozrząd, sprzęgło nowe w 2020r. klocki i hamulce nowe, układ kierowniczy drążki tuleje itd, opony wielosezonowe 2019. 1,5 DCi 90KM 2004 220k na blacie, za cenę 4000zł. Zauważyłem że to oszczędna jednostka 4-5 litrów spalanie co cieszy :happy: Jak ktoś coś wie o tym samochodzie awaryjnością to przydadzą sie porady. Dzięki za komentarze, omineliśmy kilkanaście gruzów
kulukaj
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    BMW Concept Z4 Coupé 2005
    BMW Concept Z4 Coupé zostało stworzone z myślą o kierowcach ze sportowym "zacięciem", którzy cenią wysokie osiągi, dlatego samochód zapewnia podróżującym uczucie przebywania tuż nad nawierzchnią, ...