Tiguan napisał(a):Jaki mam kupić bagażnik rowerowy do Opla Astry II. aby ułatwić przewóz i w jakiej cenie?
Pozdro
Ja też polecam te montowane na haku choć dachowe też są dobre. Ceny różne niestety - sam zaopatrzyłem sie w taki bagażnik Thule Hang-On i kupiłem go w necie (cena to 255pln). motoricus.pl - polecam ich strone - mają naprawdę dobre ceny.
Dzięki na info. Bagażnik rowerowy zdecydowałbym kupić na haku. Na dachu jest ciężko podnieś rower do góry i zdjąć go z powrotem, a na klapę bagażnika nie chętnie bym kupił.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Toyota ProAce - nowy samochód dostawczy Toyota ProAce będzie odpowiedzią koncernu na rosnące zapotrzebowanie rynku europejskiego na lekkie pojazdy użytkowe średnich rozmiarów. Nowy model będzie dostępny z możliwością wyboru dwóch długości i dwóch ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.