Bmw 316

23 Maj 2011, 11:21

Witam otoz mam pytanie co sadzicie o tych dwoch ofertach kompletnie nie wiem czy sie sugerowac w wyborze auta jako ze to ma byc moje pierwsze jedyne co widze to jakas skaza na nadkolu w pierwszym linku :roll:

pozdrawiam

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

23 Maj 2011, 11:30

Ta czerwona to pewnie nawet za 2k zl nie jest warta obejrzenia, jak koels dal zdjecie tylko 1 boku, na dodatek boku gdzie drzwi zjada rdza, lepiej przodu/tylu i drugiego boku nawet nie ogladac.

Ta niebieska ma przod krzywy. :P Ale idealnego 20 letniego auta i tak sie nie znajdzie.
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

23 Maj 2011, 11:56

Czerwona trochę zaniedbana, trochę trzeba pewnie będzie wsadzić w blacharkę, cieakwe jak stan progów, korozja lubi te elementy.
Granatowa mi wygląda na waloną w przód. Prawa nerka jest krzywo, do tego białe kierunki które wychodziły od liftu w 1993r. ale tylko z nową deską, a tutaj stara deska i białe kierunki. Warto zobaczyć przednie lampy, gładkie szkło przed reflektorem lubi zrobić sie delikatnie mętne i zmatowieć, nowe będzie czyste i wyraźne. Sprawdzić progi. Jak dla mnie felgi Styling 13 takie dość pospolite ale majace swój urok. :mrgreen:
Aha i Czerwona ma silnik M43B16 na łańcuchu a granatowa M40B16 na pasku. :wink:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

23 Maj 2011, 12:14

a no to juz mi cos mowi a czy moglby ktos pokazac jakis ciekawy model 316 w benzynie do 3,7k :?:
Bartone
bartek01
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław

23 Maj 2011, 12:50

za 3,7k szukaj e30 bo dobrej e36 na pewno nie znajdziesz a jak nie to odczekaj jeszcze trochę odłóż z 8 tys i wtedy poszukaj e36
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki silnik benzynowy czy diesla wybrać?
    Wybór silnika benzynowego lub diesla zależy od indywidualnych preferencji, potrzeb i budżetu kupującego, a także od rodzaju użytkowania pojazdu. Dlatego warto tu zwrócić uwagę na kilka czynników z reguły ...