BMW 320d E46 150 km WAŻNE!!!

20 Sty 2011, 23:36

Pisałem już wcześniej temat o wyborze auta trafiło się BMW do sprowadzenia z Niemiec tak jak w temacie BMW 320d E46 150 km rocznik 2004 pierwszy właściciel, serwisowany , są na to wszystkie dokumenty,sprawdzony przez fachowca i auto podobno w bardzo dobrym stanie chcę gość 33 tys ale ma 190 tys przebiegu czy to za tą cenę nie jest to za duży przebieg co sądzicie, brać?
karczoszek
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

20 Sty 2011, 23:37

Stary, takie auta robią średnio minimum 30tys rocznie, a dla Ciebie 7 latek z przebiegiem poniżej 200tys to dużo? Nie zdziw się jak będzie miał stówkę skręconą przynajmniej, ale jak pewne auto to bierz.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

20 Sty 2011, 23:42

Bierz a potem odrazu szukaj silnika , może się przydać bardzo szybko :-D
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

20 Sty 2011, 23:42

auto sprawdzone przez fachowca i powiedział że warto tym bardziej że prosto z Niemiec przyjedzie i fajne jest to że pierwszy właściciel i podobno bardzo dbał tak jak pisałem są wszystkie dokumenty i w nim na pewno nie był cofany licznik

chciałem się spytać ogólnie czy warto go brać za to cenę(jak wygląda że w dobrym stanie) ?
i jak wygladają max przebiegi tych bmw jak się dobrze o nie dba (taki mam zwyczaj)?
karczoszek
Nowicjusz

20 Sty 2011, 23:43

Przebieg normalny chyba że wierzysz w przebiegi widoczne w ogłoszeniach aut o sprzedaży.
To jest diesel a dopłacając do nowego diesla sporą kasę robi sie to po to by jeździc w trasy, bo tylko wtedy te pieniądze się zwrócą.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

20 Sty 2011, 23:46

czyli ogólnie warto brać za tą kasę jak wiadomo że z pewnego źródła?
i tak jak pisałem ile takie bawarki mogą mieć max przebiegu?
karczoszek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE - mocniejszy, szybszy i lepiej się prowadzi
    Renault zaprezentowało nowy silnik elektryczny R110 i model ZOE gamę 2018. Ten najlepiej sprzedający się w Europie samochód elektryczny będzie pierwszym samochodem elektrycznym Renault wyposażonym w nowy silnik o mocy ...

20 Sty 2011, 23:59

PROSZĘ ADMINISTRATORA O INTERWENCJE, CHYBA CZAS NA KOLEJNE OSTRZEŻNIE DLA "KOLEGI"
AreBie
Aktywny

Miejscowość: NML

20 Sty 2011, 23:59

to ogólnie biorąc, brać jak sprawdzone?
nie za dużo te 33 tys?
jestem w stanie tyle wydać ale czy warto ?
karczoszek
Nowicjusz

21 Sty 2011, 00:02

Myśle że jak przebieg autentyczny i auto bezwypadkowe i wszystko sprawne to warto.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

21 Sty 2011, 00:03

AreBie - jak chcesz to też dostaniesz ostrzeżenie, bo mnie obrażałeś jakiś czas temu. :wink:

Karczoszek - bierz, jak sprawdzone i realny przebieg to bierz, nalot jest niewielki.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

21 Sty 2011, 00:08

też tak sądzę że warto bo BMW od poczciwego solidnego Niemca :) taki co to o nią dbał i serwisował regularnie i cena chyba odpowiednia dla auta pewnego w którym nic na minus nie zwraca uwagi
karczoszek
Nowicjusz