REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
z tego co widze to tylko sa wymienione tylnie i przednie lampy , to że są wymienione nie musi świadczyć o tym ze cos jest nie tak z autkiem:), wg mnie wygladaja o wiele lepiej od oryginalnych no i grill, sprzedający posiada oryginały i dorzuca je do autkas1ash napisał(a):Jak już widze takie tunningi klosze nie fabryczne itp to napewno auto po d... dostawałomożesz jechac obadac jak tam chodzi autko z gazem itp to najwazniejsze posprawdzaj jak kupujesz juz z zalozona instalacja
mógł byś uzasadnić dlaczego nie wygląda na zadbana:?nitro napisał(a):Ja bym szukał jednak seryjnej.... kwestia gustu ale ta mi się nie podoba zalatuje wioską a i jak ktoś stwierdził dostała już swoje i na zadbaną nie wygląda
pyra2010 napisał(a):z tego co widze to tylko sa wymienione tylnie i przednie lampy , to że są wymienione nie musi świadczyć o tym ze cos jest nie tak z autkiem:), wg mnie wygladaja o wiele lepiej od oryginalnych no i grill, sprzedający posiada oryginały i dorzuca je do autkas1ash napisał(a):Jak już widze takie tunningi klosze nie fabryczne itp to napewno auto po d... dostawałomożesz jechac obadac jak tam chodzi autko z gazem itp to najwazniejsze posprawdzaj jak kupujesz juz z zalozona instalacja
a co do instalacji LPG to wiadomo że trzeba sprawdzić jak autko śmiga na niej , nie pytalem jeszcze w ktorym roku byla zakladana
s1ash napisał(a):Jak już widze takie tunningi klosze nie fabryczne itp to napewno auto po d... dostawałomożesz jechac obadac jak tam chodzi autko z gazem itp to najwazniejsze posprawdzaj jak kupujesz juz z zalozona instalacja
mialem jechać dzisiaj , ale pada cały czas i lipa;/. Mondeo chętnie bym kupil bo mi sie podoba ale mi odpowiada jedynie kombinacja benzyna+gazPiter napisał(a):Byłeś oglądać auto?
jeszcze inne auta, np jakie?:) chodzi mi o same sedanyfiko7 napisał(a):17 tys za 12 letnie auto tej klasy to kosmos. Za 20 tys mozna kupić np wieksze Mondeo i to 5 lat młodsze, czy jeszcze inne auta.
Focus, Accord, Avensis, Astra starsze wersje oczywiscie w tej cenie. Bora o niebo ładniejsza , przynajmniej jak dla mniefiko7 napisał(a):Focus, Accord, Avensis, Astra, Alfa 156, Alfa 166, Meganka, 406 itd.