Jeżeli chodzi o Audi A4 to myślę że jest to dobry wybór, auto jest całkiem komfotrowe nie pali dużo i prowadzi się całkiem przyjemnie. Miałem wersję A4 B6 1.9 TDi silnik AVF 131KM z lekko zmienionym programem na ~160KM. Tańszy silnik w naprawach jest z oznaczeniem AWX o takiej samej mocy 131KM np. sprzęgło które u siebie wymieniałem z dwumasem było tańsze do tego silnika o jakieś 35%.
Auto miałem w wersji kombi i przyznam że całkiem pojemy ma bagażnik, a jak dodatkowo złoży się tylne fotele to można zmieścić naprawdę dużo
![Uśmiechnięty :)]()
Co do dystansu jaki można zrobić na jednym baku przy normalnej jeździe też jest moim zdaniem bardzo dobrze. Bak ma 70l pojemności i udało mi się przejechać raz 1200km jak zapaliła się rezerwa
We wnętrzu ścierają się gumowane plastiki co kiepsko wygląda i warto na to zwrócić uwagę przy kupnie.
Moje auto miało oryginalnie przy sprzedaży 280tyś. nalatane i było zalane pełnym syntetykiem (ubytków oleju brak) wymiana co 10-12tyś. km.
Jeżeli znajdziesz dobry i egzemplarz, co jest w dzisiejszych czasach sporym wyzwaniem to na pewno będziesz zadowolony i długo pojeździsz.