Corsa B Na co zwracac uwage przy kupnie

20 Sie 2007, 16:47

witam mam takie pytanko, zamierzam kupic opla corse B tak do 4,5tys. zł mysle ze juz cos dostane za te pieniazki:) chodzi oczywiscie juz o auto zarejestrowane w Polsce, NAJWAZNIEJSZE PYTANIE NA CO ZWROCIC NAJWIEKSZA UWAGE PRZY KUPNIE TEGO OTO MODELU. POPROSZE O KONKRETNE ODPOWIEDZI:) BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA POMOC :wink:
FaFik
fafik1985
Nowicjusz

Miejscowość: Jerka

20 Sie 2007, 18:01

:D :shock: A co powiesz na Punto z podobnych lat?
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

20 Sie 2007, 18:07

czerepach napisał(a)::D :shock: A co powiesz na Punto z podobnych lat?

no zastanawialem sie tez na punto ale rodzice juz taki maja, z jednej strony nie chcialbym w domu drogiego takiego samego auta ale z drogiej strony wiem ze to jest sprawdzone niezawodne auto - sam nie wiem:(

POMOCY!!!!
FaFik
fafik1985
Nowicjusz

Miejscowość: Jerka

20 Sie 2007, 18:18

:lol: jeśli masz pozytywne doświadczenia z Punto, to z Corsą z lat '95 parę wymian będzie od ręki, a i z korozją też się spotkasz.
... miłujcie swoich nieprzyjaciół...
czerepach
Aktywny

Miejscowość: Mosina

20 Sie 2007, 20:53

Kolega się pytał na co wzracać uwagę, więc ci powiem musisz spojrzeć w jakim stnie jest podłoga i podłużnice...

O silnik i podzespoły nawet przy przebiegu 250tys nie musisz się specjalnie martwić...
Milwan

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    SKODA Citigo - nr 1 w segmencie aut mini!
    SKODA Citigo zajęła 1. miejsce pod względem sprzedaży w segmencie A na polskim rynku w styczniu 2013 roku. Model Citigo od momentu wprowadzenia na rynek cały czas zajmował bardzo wysokie pozycje, jednak pierwszy raz udało ...