Coupe do 10.000 zł

23 Maj 2007, 20:39

Witam,

Proszę o porade, którego polecacie:

-Toyota Celica
-Mitsubishi Eclipse
-Ford Probe

Wszystkie te trzy modele są fajne i mają coś w sobie, ale który Wy byście ostatecznie polecili? Z jakim silnikiem byście wybrali, itd. I proszę o ogólne info tym bardziej jeśli ktoś taki posiada, jak z awaryjnością tych autek. A może polecilibyście jeszcze inne Coupe tego segmentu? Może jakiegoś tylnonapędowego?

Bardzo proszę o opinię.

Pozdrawiam serdecznie.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

29 Maj 2007, 14:36

moze jadnak honde prelude?
Servis Calibra
mikas24
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Zawiercie

29 Maj 2007, 22:34

Z podanych trzech bym wybrał Mitsubishi Eclipse, ale tylko biorąc pod uwagę wygląd auta.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

30 Maj 2007, 09:07

Ja bym wybrał też Mitsubishi jest bardzo ładne ale wiesz (nie ocenijaj książki po okładce) musisz sprawdzić jeszcze stan techniczny
Daroo
Początkujący

30 Maj 2007, 19:35

ja bym wybral mitsubishi albo toyote :) ale bardziej przekonany jestem do mitsubishi :wink:
Suzuki Forever :D
Snagi
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kalisz

01 Lip 2007, 18:40

Tylko nie bierz forda straszliwie się sypie i do tego strasznie mułowaty jest i za bardzo nie przyszalejesz. Znajomy ma i tylko narzeka do tego jak dla mnie bardzo nie wygodny bierz Mitsubishi.
kociub
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept Study CS1 2002
    Koncepcyjne BMW Concept Study CS1 przedstawia wizję przyszłego "niewielkiego" modelu BMW. Elementem determinującym styl tego czteromiejscowego studyjnego kabrioletu jest swoista więź tworzona przez eleganckie i lekkie nadwozie ...
    Lexus LS 500h - luksusowa limuzyna
    Najnowsza luksusowa limuzyna Lexus LS 500h jest już w Polsce. Pierwszy pokaz tego modelu odbył się 2 sierpnia 2017 roku w Sali Koncertowej w Szczecinie. W ciągu najbliższego miesiąca samochód zostanie zaprezentowany ...