planuję zakupić w okolicach września samochód. Przymierzam się do aut typu coupe ponieważ taka sylwetka mnie najbardziej interesuje. Zdaje sobie sprawę z małej ilości miejsca dla pasażerów z tyłu oraz średniej wielkości bagażnika.
Pojemność? Optymalnie do 2.0. Maksymalnie 2.2 (nie chcę by mnie OC całkowicie zjadło). Chciałbym aby silnik był podatny na tuning by sobie w nim w przyszłości podłubać i zwiększyć moc i/lub uturbić.
Auta które rozważam to: Honda Prelude 4 Mitsubishi Eclipse 2g Honda Civic Coupe 6-7 gen. Fiat Coupe (chociaż ten wygląd mnie zastanawia) Peugeot 406 Coupe Opel Astra G Bertone Toyota Celica gen. 5 albo 6 Citroen C4 coupe Hyundai Coupe gen. 2 -------------------------------------
Poza tą listą coupeków rozważam jeszcze Renault Clio 2 Sport oraz Skoda Octavie RS gen. 1
Czy mogę liczyć na pomoc z Waszej strony? Na czym się skupić? Co od razu odrzucić? Nie szukam auta do "piłowania". Mocy w aucie ma mi wystarczyć by spokojnie reagować na sytuację na drodze a w razie potrzeby by mnie nie zawiodło gdy będę musiał sprawnie wyprzedzić tira.
Ktoś tutaj ostatnio oglądał Kickstera Jeśli chcesz dłubać w silniku to najlepiej szukać auta z turbo, bo w wolnossących wydasz kupe kasy, a wyniki będą mierne. Ja jestem za 406, Astrą ew Civikiem
No może i tak, ale ja jestem z tych ludzi, co jak mają kupić ładne i nietypowe auto nie chcą mieć typowych osiągów (na następne właśnie planuję coupe albo hot hatcha).
Wnętrze: sportowa atmosfera z innowacyjnymi detalami - BMW X2 Połączenie elementów wyposażenia charakterystycznych dla M z innowacyjnymi detalami sprawia, że wnętrze BMW X2 Edition GoldPlay jest równie sportowe, co ekskluzywne. Kierownica skórzana M z przyciskami ...
20 lat na podium – Toyota Camry w USA Toyota Camry, choć jest japońskim samochodem, bardzo silnie kojarzy się z Ameryką. Nie tylko dlatego, że jest sporym sedanem, czyli typem auta, które Amerykanie lubią najbardziej. Camry to absolutny amerykański bestseller, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.