Czy warto kupić tą Honde? Link do allegro.

29 Mar 2011, 23:07

Witam. Proszę o poradę czy warto kupić to auto. W rozmowie z właścicielem dowiedziałem się że przebieg to około 160 tyś i auto posiada książkę serwisową.

[link do oferty na Allegro wygasł]
Kagan
Nowicjusz

Miejscowość: Mielec

29 Mar 2011, 23:45

Nadkola i tylna burta (bolączka tego modelu) wyglądają bardzo dobrze. Za tę cenę mocno bym rozważał zakup.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

30 Mar 2011, 09:20

No ładnie wygląda tylko ten przebieg to ona miała ale z 3-4lata temu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Mar 2011, 10:00

Ja tam przebiegu sie nei doczytalem ale jako ze ma LPG to napewno nie bedzie on maly, ogladnij to dokladnie z jakims blacharzem bo one lubia korodowac jak bedzie wszystko ok to bym bral bote silnik b dobrze znosza lpg
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

30 Mar 2011, 10:03

Miałem taką ale w sedanie z tym samym silnikiem i z LPG i nie miałem żadnych zastrzeżeń autko sprawowało się elegancko. Ale przed kupnem sprawdź dobrze nadkola i sam silnik przydała by się analiza spalin żeby wybadać czy nie łyka za bardzo oleju.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

30 Mar 2011, 12:21

pawelMX6 napisał(a):Nadkola i tylna burta (bolączka tego modelu) wyglądają bardzo dobrze. Za tę cenę mocno bym rozważał zakup.

daje sobie reke uciac ze juz robione :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Skoda Octavia Scout 2.0 FSI - dane techniczne
    Skoda Octavia Scout powstała na bazie modelu Octavia kombi ktora wyposaźona była w napęd 4x4. Wersja Scout miała inny styl i większe umiejętności do jazdy w terenie. Odpowiednio przygotowane nadwozie pozwoliło na uzyskanie ...