Czy warto kupić tą Honde? Link do allegro.

29 Mar 2011, 23:07

Witam. Proszę o poradę czy warto kupić to auto. W rozmowie z właścicielem dowiedziałem się że przebieg to około 160 tyś i auto posiada książkę serwisową.

[link do oferty na Allegro wygasł]
Kagan
Nowicjusz

Miejscowość: Mielec

29 Mar 2011, 23:45

Nadkola i tylna burta (bolączka tego modelu) wyglądają bardzo dobrze. Za tę cenę mocno bym rozważał zakup.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

30 Mar 2011, 09:20

No ładnie wygląda tylko ten przebieg to ona miała ale z 3-4lata temu.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Mar 2011, 10:00

Ja tam przebiegu sie nei doczytalem ale jako ze ma LPG to napewno nie bedzie on maly, ogladnij to dokladnie z jakims blacharzem bo one lubia korodowac jak bedzie wszystko ok to bym bral bote silnik b dobrze znosza lpg
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

30 Mar 2011, 10:03

Miałem taką ale w sedanie z tym samym silnikiem i z LPG i nie miałem żadnych zastrzeżeń autko sprawowało się elegancko. Ale przed kupnem sprawdź dobrze nadkola i sam silnik przydała by się analiza spalin żeby wybadać czy nie łyka za bardzo oleju.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

30 Mar 2011, 12:21

pawelMX6 napisał(a):Nadkola i tylna burta (bolączka tego modelu) wyglądają bardzo dobrze. Za tę cenę mocno bym rozważał zakup.

daje sobie reke uciac ze juz robione :wink:
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak przygotować się do jazdy?
    Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...