Witam. Proszę o poradę czy warto kupić to auto. W rozmowie z właścicielem dowiedziałem się że przebieg to około 160 tyś i auto posiada książkę serwisową.
Ja tam przebiegu sie nei doczytalem ale jako ze ma LPG to napewno nie bedzie on maly, ogladnij to dokladnie z jakims blacharzem bo one lubia korodowac jak bedzie wszystko ok to bym bral bote silnik b dobrze znosza lpg
Miałem taką ale w sedanie z tym samym silnikiem i z LPG i nie miałem żadnych zastrzeżeń autko sprawowało się elegancko. Ale przed kupnem sprawdź dobrze nadkola i sam silnik przydała by się analiza spalin żeby wybadać czy nie łyka za bardzo oleju.
Jak przygotować się do jazdy? Najbardziej tragiczne zdarzenia na drodze to te ze skutkiem śmiertelnym, jednak nawet kiedy wszyscy uczestnicy wypadku przeżyją, jego następstwa mogą odczuwać do końca życia. Najnowsze badania wykazały, że urazy głowy, rdzenia ...
Prius 2023 - jeden z najbardziej dynamicznych samochodów Toyoty W świecie motoryzacji nazwa Prius jest synonimem oszczędności paliwa i ekologicznej jazdy. Najnowszy Prius piątej generacji nie tylko wpisuje się w tę tradycję auta z wyjątkowo wydajnym napędem hybrydowym, ale zapewnia świetną ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.