Witam, chciałbym znaleźć dobry serwis Skody w Krakowie, niedawno kupiłem swoje pierwsze auto, używane, i okazało się, że potrzebuje drobnej naprawy. Możecie mi polecić jakiś serwis ?
Ja polecam Autoremo. Sam musiałem skorzystać pilnie z usług tego serwisu i mogę go z czystym sumieniem polecic. Bardzo miła i fachowa obsługa oraz szybkie wykonanie usługi. Zrobili tyle ile trzeba, nic więcej ponad koniecznie koszty
Też wcześniej jeździłem skodą i zawsze podjeżdżałem do auto serwisu wadowicka, teraz mam suzuki i też tam jeżdżę, bo zawsze trafnie i szybko diagnozują, naprawa zawsze na tip-top i niewygórowane ceny. Do tego robią przeglądy na linii diagnostycznej za darmo!
Jesienne podróże - kilka dobrych rad Powoli kończy się lato, a przed nami złota, polska jesień. Pora roku, która swoją zmiennością może zaskoczyć nawet najbardziej doświadczonych kierowców, bo mało kto dostrzega zagrożenia, jakie ze sobą niesie. ...
ForumSamochodowe.pl ForumSamochodowe.pl istnieje od 2006 roku. Aktywnie współpracujemy z firmami które organizują wszelkiego rodzaju eventy motoryzacyjne. Często można nas spotkać na wyśigach na 1/4 mili oraz na targach motoryzacyjnych którym patronujemy.
Kalendarz Motoryzacyjny Kalendarz Motoryzacyjny pozwala zebrać w jednym miejscu informacje dotyczące imprez motoryzacyjnych. Znajdziesz w nim ciekawe opisy i galerie z pokazów motoryzacyjnych odbywających się w kraju i zagranicą. Dodaj imprezę i poinformuj o niej inn ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.