REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
havoc napisał(a):A mazda Xedos ? Piękna, z silnikiem 2.0 V6 miód dla uszu. Sam się zastanawiam nad jej kupnem.
caidoZ napisał(a):MordaS13 - typowa polska mentalność, jak ktoś woli jeździć nowym i drogim wozem to już lanser i dziwkarz..
caidoZ napisał(a):MordaS13 - typowa polska mentalność, jak ktoś woli jeździć nowym i drogim wozem to już lanser i dziwkarz..
Po pierwsze - dobrze wiem, że w tych pieniądzach w autach które wymieniłem igły nie znajdę... Ale ja jej zwyczajnie nie szukam. Chcę rok, półtora, góra dwa w miarę bezproblemowo przejeździć. Tym bardziej, że nie jestem typem, który widząc w lusterku jakieś wieśniackie truchło ze spojlerem napie***** do odcięcia byle tylko pokazać swoją wyższość.
Civic niestety odpada, gdyż zwyczajnie mi się nie podoba. Podobnie Vectra B, miałem Omegę która o wiele bardziej mi się podobała, a chyba nikt z nas nie lubi się cofaćCo innego Madzia Xedos, na którą nigdy wcześniej nie zwróciłem uwagi. Bez żadnych wieśniackich owiewek prezentuje się bardzo przyzwoicie i na pewno zwrócę na Nią uwagę, dzięki
jiGsaw - do E36 Coupe mam słabość i pewnie znalazłaby się o wiele wyżej na mojej liście, ale właśnie chodzi o to, że to auto jest wytarte przez debili wchodzących w każdy zakręt na "łapie"...
A co powiecie o Focusie? Ostatnio mnie bardzo zainteresował, w tej cenie jest masę ofert, więc pewnie mógłbym kupić nawet w b. dobrym stanie. Oprócz tego czekam także na inne propozycje... Tak jak już powiedziałem, o Xedosie nawet nie słyszałem
MordaS13 napisał(a):caidoZ napisał(a):MordaS13 - typowa polska mentalność, jak ktoś woli jeździć nowym i drogim wozem to już lanser i dziwkarz..
Szczerze.. nie rozumiem twojej wypowiedzi. Woli jeździć ale swoim... a nie Ojca. Przychodzi mi tylko jedno na myśl, bez urazy : "ZAWÓD: SYN"
jiGsaw napisał(a):Z Twoim podejściem to pewnie szukałbyś E36 do 3 kafli, a większość z nich jest wytarta przez wieśniaków, faktycznie.
nitro napisał(a):Tak samo eclipse i cougarjeżeli chcesz jakięs coupe to sie przygotuj ze bedzie troche wymiłowane bo takimi autami nie jezdza dzadki
coś za coś chcesz auto z pazurem to musisz sie na to zgodzić albo szukać jakiejś igiełki od pasjonata za dwa razy tyle kasy