Droga ekspresowa S3

27 Mar 2010, 16:18

Ktoś może wie kiedy zostanie otwarta droga ekspresowa S3 ze Szczecina do Gorzowa, podobno odcinek od Renic do Szczecina miał być już otwarty od lutego a tego jakoś nie zauważyłem
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin

27 Mar 2010, 19:00

Miała zostać otwarta 18 lutego, ale z powodu problemów z wiszarem w dwóch miejscach ( wiszar nie był udokumentowany w projekcie drogi - czemu mnie to nie dziwi..) trzeba było przygotować projekt więksdzego, dłuższego wiaduktu, na który potrzebnu był nowy, droższy kontrakt, otwarcie przełożono na miesiąc marzec. Nie podano niestety roku....
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

30 Mar 2010, 16:50

Zainspirowaliście mnie.................. i zerknęłam w internecie jak ma przebiegać trasa S3. :wink:

I wprost nie mogę uwierzyć :shock:
Trasa przebiega tak samo jak zaprojektowana przeze mnie, planowana A-3, w opracowanym, w ramach mojej pracy magisterskiej, studium lokalizacyjnym :cool:

Ponieważ, studium dotyczyło planowanej A-3 ze Szczecina do Lubawki, ciekawe, czy dalsza trasa też będzie będzie przebiegała, tak jak ją wytyczyłam. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Hmmmmmmmm......... czy to znaczy, że mogłam zarobić kupę kasy :?: :?:
Jolinka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

30 Mar 2010, 18:40

Jolinka napisał(a):Hmmmmmmmm......... czy to znaczy, że mogłam zarobić kupę kasy

Gdybyś spełniła jeden warunek, to tak.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Mar 2010, 09:04

Dishman napisał(a):Gdybyś spełniła jeden warunek, to tak.

Ciekawi mnie o jakim warunku piszesz. :wink:

Ale tak naprawdę to wiedziałam, że moja praca mgr pójdzie do Agencji Budowy Dróg i Autostrad, tylko nie spodziewałam się, że tak sumiennie ją wykorzystają. :mrgreen:

Poza tym, jakoś trzeba było się wykazać :twisted:, żeby otrzymać na dyplomie ocenę celującą. :lol:
Jolinka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

29 Maj 2010, 21:53

został otwarty odcinek od szczecina do Pyrzyc, zawsze to coś :roll:
skalops
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus UX 250h E-Four - kompaktowy SUV
    UX to nowy kompaktowy SUV Lexusa, oferowany m.in. z napędem hybrydowym z silnikiem 2,0 l o łącznej mocy 184 KM. Auto powstało na platformie GA-C. Wersja 4x4 z elektrycznym układem E-Four zużywa według pomiaru WLTP od 5,8 ...
    Co potrafią skrzynie biegów? Ręczna czy automatyczna?
    Wytworzenie momentu napędowego to dopiero połowa sukcesu samochodu – moment ten trzeba jeszcze przenieść na koła. By odbywało się to efektywnie i komfortowo, ŠKODA opracowała szeroką ofertę układów napędowych ...