Generalnie to auto jest bezawaryjne, psują się jakieś drobiazgi typu podnośniki szyb. Należy uważać na korozję na krawędziach drzwi i tylnych nadkolach Cena jak na ten rocznik normal
Dzwoniłem. Dwa i pół roku temu sprowadził go z Niemiec. Samochód nie serwisowany ale koleś sam go szykował i smiało da sprawdzić na każdej stacji. Jest jeszcze roczna gwarancja na gaz i roczna na letnie opony 16 z oryginalnymi alusami od mazdy. Ma też 18 na felgach, na których go sprowadził i może dorzucić za małą opłatą. Pali w trasie do 120 8l, w mieście 10. Wczoraj zauważył, że jakieś klocki z tyłu trzeba wymienić, ale to koszt 50 zł. Ogólnie mowił, że samochód tani w utrzymaniu. Rdze zauważył tylko na krawędzi dolnej przednich drzwi. Wydawał się pewny siebie i tego samochodu. Handlarzem nie jest. Jak nikt nie kupi do soboty to jadę obejrzeć, bo wcześniej niestety nie mogę.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Porady dla kierowców przed wyjazdem na wakacje Dobre i sprawdzone w serwisie opony, prawidłowe ciśnienie, odpowiednia głębokość bieżnika, wyposażenie awaryjne – to najważniejsze elementy, które należy sprawdzić przed podróżą autem na wakacje. Ważna ...
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Czytalem troche o dieslach i ok 20 tys km trzeba wymienic kilka rzeczy. Te samochody zapewne dopiero sa przed wymiana, bo nic nie pisza zeby to czy to zrobili. Troche malo jest ciekawych egzemplarzy w LPG do tej kasy, wiec zerknalem na diesle i akurat BMW mi wpadly w oko. Co o nich powiesz? Czy to prawda ze to samochody drogie w utrzymaniu?
Co Ty bys kupil do 13 tys? Na pierwsze auto, tanie w utrzymaniu i w gazie? Sa lacetti, grande punto, octavia, passta, leon, toledo, meriva, mondeo, 307, 307 CC, golf IV, fabia, fiesta, scenic...
Roznia sie tylko wielkoscia, czesci w porownywalnych cenach, spalanie tez nie jakies znacznie wieksze, a komfort juz zapewne tak. Jakie silniki najlepsze tych seatow i 307?
KP039 napisał(a):Jakie silniki najlepsze tych seatow i 307?
Seatów z benzynowych to 1,8 20V 125 KM lub 1,8 20V Turbo 180 KM (najlepszy do nich). Z diesli stary prosty 1,9 TDI 90 KM lub nieco nowszy 1,9 TDI 110 KM.
co powiecie o tym? bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania, cena fajna, ladnie sie prezentuje i spodobal mi sie bardzo. Tylko ze benzyna, wiec pewnie z 7,8 l spali;/
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.