Witam. Mój problem z autem polega na tym że gdy silnik się rozgrzeje to zaczynają mu falować obroty, raz rosną raz opadają. Byłem już u mechanika sprawdziłem na komputerze brak błędów. Wyczyścił mi silnik krokowy, pomogło ale na parę dni. Więc co jeszcze może być przyczyna że znowu problem z obrotami powrócił?
[ Dodano: 14 Wrzesień 2010, 19:50 ] Właśnie wymieniłem silniczek krokowy (oryginalny a nie podróba). firmy Magneti Mareli. Zrobiłem ponad 60 km i jak narazie jest ok. O dalszych działaniach opisze czy taka inwestycja sie opłacała.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Zimowa Szkoła Bezpieczeństwa Jazda w zimowych warunkach wymaga od kierowcy większych umiejętności, a także odpowiedniego wyposażenia samochodu w opony, które zapewnią maksymalną możliwą przyczepność. Od kilku lat toczy się dyskusja, czy warto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.