Flycars

15 Gru 2020, 10:54

Witam. Czy ktoś z Was zna tą firmę importujaca auta z USA??? Potrzrbuje opinie czy rzetelni. :D
Brooklyn17
Obserwowany

21 Gru 2020, 20:56

O flycars nic nie słyszałem, ale ze swojej strony miałem przygodę z Auto America. Dwóch chłopaków działa od jakiegoś czasu. Kupiłem sobie BMW 3, wszystko fajnie, przejrzyście, licytowaliśmy kilka sztuk do umówionego budżetu, póżniej na bieżąco dostawałem informacje jak odebrali z copartu, fotki z portu, po prawie 2 miesiącach miałem autko pod domem w lepszym stanie niż myślałem. Oszacowane koszty naprawy wyszły wyższe niż w rzeczywistości więc jestem szczęśliwy ze wszytko wyszło dużo taniej niż w Europie :D ogólnie polecam, i te 2000zl netto za usługę to bardzo dobra cena! Polecam i wrócę do ............................
Ostatnio edytowany przez mike, 02 Sty 2021, 23:51, edytowano w sumie 1 raz
Powód: reklama
dżonyy1123
Nowicjusz

02 Kwi 2021, 16:14

Byłem im właśnie zostawiać opinie bo prosili i rzucił mi sie link u góry.
Jak najbardziej polecam chłopaków, wszystko klarownie i przejrzyście. Zajeli się na tzw. gotowo, jedynie co to naprawa była w wojewodztwie małopolskim a ja jestem z Rzeszowa, no ale az tak daleko nie bylo zeby obejrzec autko po przyjezdzie, do przelkniecia. :ok:

Podsumowując temat i odpowiadjąc na pytanie, polecam z czystym sumieniem! :happy:

Edit: Ale przeciez oni mają mase tych opinii na google, to skad tu takie pytania?
RafałMasły
Nowicjusz

14 Gru 2021, 20:31

Ja polecam w 100%. Ściągnąłem z tą firmą już 3 samochody. Z jednym egzemplarzem czas oczekiwania był nieznacznie dłuższy niż zakładaliśmy, ale zdarza się. W dzisiejszych czasach wszędzie czegoś brakuje/coś się przesuwa. Najlepszy przykład to chyba czekanie na nowe salonowe pojazdy, których odbiory potrafią się przeciągnąć nawet o pół roku, czego niestety sam uświadczyłem... Także ten raptem tydzień to jeszcze pikuś. :P
miguslaw
Nowicjusz

14 Gru 2022, 19:57

Jak najbardziej polecam chłopaków, fachowa i rzetelna firma.
Auto dojechało w takim stanie jak na zdjęciach wraz z dokumentami.
Jedyne czego mógłbym sobie więcej życzyć to biuro na północy kraju, bo mają same na południu.

Dodatkowo otrzymałem kubki, ramki i okładki na dowód.

Polecam serdecznie!! :happy:
białas90
Nowicjusz

14 Gru 2022, 20:20

Nie słyszałem niczego złego. Zapraszam do Grupy na FB https://www.facebook.com/groups/grupaiaaicopart

[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Import samochodów z USA - United Cargo Shipping.
UnitedCargo
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Chicago
Prawo jazdy: 01 10 1998
Przebieg/rok: 35tys. km
Auto: Porsche Panamera
Silnik: V6
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak bezpiecznie podróżować z psem?
    W ramach kolejnego materiału z cyklu Piątek ze Szkołą Auto, instruktorzy doradzają, jak bezpiecznie podróżować z psem. Radosław Jaskulski, instruktor Szkoły Auto SKODA mówi: "Wyjeżdżając z psem na majówkę ...

20 Sty 2023, 18:36

Jak najbardziej, wszystko przebiegło bardzo sprawnie, wyrazy uznania dla Pana Patryka z wrocławskiego biura.

Zabrzmi może banalnie, ale marzenie z plakatu spełnione!!

Serdeczne dzięki panowie, polecam z czystym sumieniem.

A tu moja perełka w manualu:

Karlinsky
Obserwowany

13 Lip 2023, 14:35

Chłopaki w porządku, jestem zadowolony.
Gryfson
Obserwowany