witam mam forda mondeo,przy spokojnej jezdzie idzie super, ale kiedy wcisne gaz do dechy zaczyna przerywać jak by mu brakowało paliwa, po puszczeniu gazu wszystko wraca do normy. Swiece,kable i wszystkie filtry są wymienione nie dawno wszystkie objawy nasilaja sie kiedy silnik jest gorący nie kiedy jest zimny.
Pompa paliwa. Mi pompa wtryskowa kojarzy się z silnikami diesla gdzie daje ciśnienie rzędu 120 bar i wyżej. Natomiast tu występuje ciśnienie 1 albo 3 bar (nie wiem który rocznik auta) więc raczej należało by powiedzieć pompusia albo pompunia A kolega niech sobie ściągnie instrukcje z serii "sam naprawiam" do tego i posprawdza układ paliwowy i odpowiednie czujniki (zwłaszcza położenia przepustnicy)
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Mitsubishi na Pikes Peak International Hill Climb Firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC), wystawi w legendarnym wyścigu górskim Pikes Peak International Hill Climb dwa samochody z napędem elektrycznym (EV). MMC spróbuje wygrać wyścig w kategorii samochodów ...
tak mi jedno przyszło do głowy jeszcze moduł zapłonowy jak się rozgrzeje to może szwankować Kenji, no ja nie wiem czy tak lekkomyślnie utrzymasz buteleczke w rączkach
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.