Freelander 2.0 2000r. diesel - zegar

30 Lis 2009, 21:39

Witam mam kilka pytan...jakie funkcje wyswietla zegar?...wiem ze stacje radiowe i godzine...ostatnio pokazala mi sie jakas strzalka i tak jakby km...problem w tym ze zegar mam chyba do wymiany bo niedokladnie mi wyswietla(nie wszystkie kreseczki) i nie moglem tego dokladnie odczytac. Mial ktos podobobny problem z zegarem? do wymiany czy da sie cos z tym zrobic

i od razu zeby nastepnego tematu nie pisac jaki olej do niego lac?
Tomek
Tomek129
Nowicjusz

Miejscowość: wyszukiwarki

02 Gru 2009, 20:42

witam u mnie też zegar pokazuje sieczkę i niewiem czy jest uszkodzony bo w aucie niema org. radia . Znalazlem na alegro koszt okolo 180 pln moze jest sposób na naprawa wyswietlacza Pozdrawiam :grin:
amik
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: dolnoslaskie

03 Gru 2009, 16:18

u mnie jest to samo.Zegar jest do wymiany tasma jest uszkodzona i nic juz z tym nie zrobisz.
pozdro
gaza
Początkujący

Miejscowość: Tarnów

03 Gru 2009, 20:42

Dodam, że jeżeli posiadamy oryginalne radio to po włączeniu radia na wyświetlaczu pokazuje nam się napis LAND ROVER:)
lrover
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

05 Gru 2009, 10:31

a ja dodam ze mam orginalne radio i jest mi zbedne...
gaza
Początkujący

05 Gru 2009, 11:15

sprawne? za ile byś sprzedał? ja mam cd ale wolę kaseciaka.
Legion1349
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Lexus LS 500h - luksusowa limuzyna
    Najnowsza luksusowa limuzyna Lexus LS 500h jest już w Polsce. Pierwszy pokaz tego modelu odbył się 2 sierpnia 2017 roku w Sali Koncertowej w Szczecinie. W ciągu najbliższego miesiąca samochód zostanie zaprezentowany ...

05 Gru 2009, 11:51

kaseciak sprawny w 100% napisz do mnie na maila [email widoczny po zalogowaniu] dogadamy sie :)
gaza
Początkujący

05 Gru 2009, 16:26

tez mam na opych kaseciaka oryginalny lr
land rover freelander 2000r. 1.8 petrol 120KM
rafciuch
Aktywny

Miejscowość: grudziadz