Golf iv opinię

25 Sie 2009, 23:19

Witam mam na oku golfa z 98 lub 99 r z przebiegiem okolo 200tys co myślicie o tym samochodzie
michael_004
Początkujący

Miejscowość: Nikad

26 Sie 2009, 00:35

Zależ od silnika. Dla dobrze utrzymanego TDI to nie jest duży przebieg bo jak o niego zadbasz to jeszcze drugie tyle pojeździsz:-) Dużo zależy też jak poprzedni właściciel traktował auto i jak o nie dbał
Kamilp
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001

26 Sie 2009, 21:19

golfik IV fajny samochodzik:) ale z tego co słyszałem to te golfy od 97 do 01r mają coś za skrzynią biegów nie wiem że na jakiejś tarczy są nity które się psują a w tych modelach po 01t już są śruby zamiast nitów ale nie wiem do końca:)) mój kolega ma golfa z 97r diesla i chodzi mu bez zarzutu:D
Łukasz
ludo17
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wójcin

26 Sie 2009, 22:09

Ludo to prawda nie które modele z rocznika 97-01 mają wadliwe te skrzynie biegów nakole talerzowym były montowane nity zamiast śrub... OD rocznika 2001 w wzwyż naprawili juz to.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Model studyjny BMW Gina Light 2008
    BMW Group Design przedstawiło model studyjny BMW Gina Light w odpowiedzi na debatę dotyczącą cech, które ukształtują motoryzacyjny krajobraz jutra. Pojazd zbudowany jako projekt doświadczalny prezentuje wizję przyszłości ...