Jakie auto kupic moze golf iv ?

09 Sie 2009, 10:59

Witam dylemat jakie auto kupic. Moze golf 4 lub bora lub mondeo ? Ale jesli mala państwo propozycje jakis samochodów do 15 tys zl to prosze pisac. Chodzi mi o samochod funkcjonalny dobry i malo awaryjny . Chodzi mi gdzies o silnik 1.9 tdi minimum 100 koni
michael_004
Początkujący

Miejscowość: Nikad

09 Sie 2009, 15:06

Możesz próbować Seata Leona 1.9 TDI 110 KM. Technologicznie to Golf, ale stylistycznie bije go na głowę.
Warty polecenia jest też Ford Focus Mk1 1.8 TDDI 90 KM. Rewelacyjne zawieszenie, super prowadzi się po drodze i dobra jednostka napędowa.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Sie 2009, 15:14

Ja miałem AUDI A4 sprzedałem i kupiłem GOLFIKA IV bardzo dobre i dynamiczne auto polecam.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

09 Sie 2009, 19:20

ja ci proponuje golfa IV dlatego że ma dobre silniki mam tu na myśli diesle mało awaryjne (jeżeli prawidłowo eksploatujesz go )a jeżeli naprawy to tylko podstawowe
maciek vw
Nowicjusz

Miejscowość: z daleka

10 Sie 2009, 14:54

Ale jak widze na allegro to golf iv chodzą po wyżej 15tys
michael_004
Początkujący

Miejscowość: Nikad

10 Sie 2009, 17:35

Kolego napisz mi prywatną wiadomość PW z jakiej miejscowości jesteś postaram się coś znaleźć dobrego i taniego.
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie samochodu krok po kroku
    Stając się właścicielem pojazdu, niezależnie od tego, czy jest to auto nowe czy używane, zachodzi konieczność wykupienia obowiązkowego ubezpieczenia OC. W przypadku zakupu auta używanego, które jest już zarejestrowane ...