Hatchback za ok. 40 tys.

14 Maj 2014, 12:43

Witam,

niebawem planuję kupić swoje pierwsze auto. Mój budżet to ok 40 tys. ale mógłbym go trochę naciągnąć gdyby było warto. Jeżdżę ok. 1 tys. miesięcznie, głównie po ekspresówce lub mojej małej wiosce :)
Obecnie moim faworytem jest Citroen C4, ale patrzę też na Hyundai i30, Seat Leon i Kia Ceed.
Czytałem recenzję C4 i wypada ona całkiem nieźle ale na zagranicznych portalach takich jak carbuyer czy whatcar dostała jednynie 2,5/5 gwiazdek :/
Czy warto kupić któryś z tych samochodów? A może są jakieś inne, ciekawe modele o podobnych gabarytach i cenie które polecacie?
Będę bardzo wdzięczny na jakąkolwiek podpowiedz :)
shishe
Obserwowany

Przebieg/rok: 1tys. km
Auto: fiat qubo

14 Maj 2014, 14:21

Polecam Honda Civic 1.8 140KM benzyna.
noisy
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: Tomaszow
Prawo jazdy: 27 02 2003
Auto: Superb
Silnik: 1.8T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

14 Maj 2014, 14:29

Może jakiegoś opla astrę, w/w hondę civic 1.8 140km ufo, fiata grande punto lub coś w tym stylu.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

14 Maj 2014, 14:34

Ode mnie Fiat Bravo :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota RAV4 2.5 Hybrid 2WD - test spalania
    Jak wykazał test, napęd przenoszony wyłącznie na jedną oś jest gwarancją niższego spalania. RAV4 w tej wersji sprawdzi się jako samochód firmowy gwarantujący wysoką wartość rezydualną. Za dobre osiągi odpowiada hybrydowy ...
    Kultowe japońskie samochody sportowe
    Japońscy producenci nie bez powodu słyną z konstruowania zgrabnych roadsterów i wyjątkowych sportowych samochodów. Wiele modeli stworzonych w Kraju Kwitnącej Wiśni na stałe wpisało się w historię motoryzacji ...