Honda accord 1998

11 Maj 2009, 09:19

Witam (zapoznałem się z regulaminem) , spodobało mi się auto Honda Accord 1998 r. myślę nad silnikiem benzynowym 1.8 , dużo czytałem na jego temat , dowiedziałem się ,że jest bezawaryjny,ale spalanie i części wychodzą drogo, poszukuję czegoś w okolicach 11-12 tys zł , czy jest jakieś konkurencyjne auto w tej cenie i podobną bezawaryjnością jak Honda ?
Jaki przebieg jest w porządku, na co zwrócić uwagę przy oglądaniu samochodu ?
Ma ktoś z Was taki samochód ? Prosiłbym o dłuższe,rozwinięte opinie, to mój pierwszy samochód i zarabiałem na niego 5 lat i odmawiałem sobie naprawdę wielu rzeczy,więc nie chcę teraz "wpaść".
accordzik
Nowicjusz

Miejscowość: katowice

11 Maj 2009, 10:21

Co do cen czesci to porownaj je sobie z czesciami do innych zachodnich samochodow.Sporo osob mowi ze do Japoncow sa drogie.Posiadalem Civica i ceny byly bardzo zblizone
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

12 Maj 2009, 18:31

Witam ponownie, do mojej oferty doszła carisma, avensis i ..., co jeszcze poradzicie. Potrzebuję sprawdzonego sprzedawce w okolicy katowic, częstochowy,Opola, jestem z Katowic,ale często poruszam się również po tamtych miastach, proszę doradzcie jakiegoś sprzedawce co nie robi w bambuko.
accordzik
Nowicjusz

Miejscowość: katowice
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Bugatti type 57 Sc Atlantic
    Bugatti Type 57 SC Atlantic. Produkcja modelu type 57 zaczeła się w 1934 roku i trwała aż do 1940. Wersja Atlantic weszła do produkcji w 1936 roku.Jean Bugatti był synem założyciela tej szlachetnej marki i zarazem projektantem ...