Honda Civic VII sport - czy warto?

08 Wrz 2012, 14:10

Przymierzam się do zakupu auta. Przyznam, że nie mogę się na nic zdecydować bo nic mi się nie podoba, przywiązuję dużą wagę do wyglądu. Do gustu bardzo przypadła mi Honda Civic VII generacji w wersji sport. Chciałbym kupić z rocznika 2003 i w dieslu. Tutaj podam przykładowy model, który ewentualnie mógłbym nabyć [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Warto kupić takie auto? Jak jest z awaryjnością i czy części są drogie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
eR
Nowicjusz

Auto: nie mam

08 Wrz 2012, 14:54

Na zdjeciach wygląda ładnie ale to tylko zdjecia :D
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

08 Wrz 2012, 15:10

Nie masz nic wnoszącego do tematu do powiedzenia to po co się udzielasz? Wiadomo, że to zdjęcia a jakie auto jest w środku to nie wiesz. Pytam ogólnie, czy warto brać takie auto, link podałem jako model przykładowy.
eR
Nowicjusz

Auto: nie mam

08 Wrz 2012, 17:38

To najlepiej nie zakładaj tematu pan wszystkowiedzący sie odezwał
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak producenci kamuflują swoje prototypowe modele?
    Na kultowym Goodwood Festival of Speed po raz pierwszy w warunkach drogowych Toyota pokazała nową Suprę. Ale sportowego coupé nie mogliśmy podziwiać w całej okazałości, bowiem jego nadwozie zostało pokryte skutecznym ...
    Skoda Kamiq - miejski SUV
    Nowy miejski SUV ŠKODY, dedykowany dla chińskiego rynku model KAMIQ, został oficjalnie zaprezentowany 23 kwietnia. KAMIQ stanowi uzupełnienie gamy SUV-ów ŠKODY, w której znajdują się już modele ...