Jaki samochód kupić tak mniej wiecej od 10-20 tys zl

05 Lis 2010, 18:44

tylko tak podalem te CLK 200 bo mi sie podoba, i cos na ten wzor bym chcial znalezc. A tak nigdzie nie pracuje na stale tylko czasem cos dorywczo. Na razie nie robie km w miechu bo nie mam auta czasami od starszych biore ale to i tak malo. Dla tego chce cos kupic swojego
Pablo2439
Nowicjusz

Miejscowość: Bogatynia

05 Lis 2010, 19:27

Coś orginalnego oszczędnego:

[link do oferty na Allegro wygasł]
Sprzedam Audi A6, 03', 2.5 TDI, Prywatnie, Od 4 lat w PL.
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

05 Lis 2010, 19:39

za fiata serdecznie dziekuje
Pablo2439
Nowicjusz

05 Lis 2010, 23:02

Celica ?? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] lub [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Myślę że dobre auto dla młodego chłopaka.
MordaS13

05 Lis 2010, 23:52

jesli ktos bedzie mial jeszcze jakies propozycje to chetnie wyslucham. Ale na ten moment, po zobaczeniu ofert tych zaproponowanych aut wybralem 4, wszystkie maja charakter, wyglad, i sa unikalne na polskich drogach i maja odpowiedni rocznik i moc wiec wszystko to co chcialem znalezc w samochodzie. Tylko teraz chciałbym sie poradzic jak z awaryjnoscia tych aut, z utrzymaniem i tankowaniem (ile pala na setke). A te auta to:

* Lancia Lybra 1.8 benz 130KM
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
* Hyundai Coupe 2.016VFX
* Alfa Romeo GTV 2,0 TS 16V
* Peugeot 406 Coup

Wiec prosze o porade ktore auto wybrac;D
Pablo2439
Nowicjusz

06 Lis 2010, 00:44

Kubuch napisał(a):
jiGsaw napisał(a):Sugerujesz, że to brzydkie auto, czy że trójek COUPE jest dużo?

Że trójka to trójka a czy to coupe, compact, hatch czy sedan 90% ludzi nie rozróżnia :P Czy brzydka czy ładna? Opatrzona do bólu ;)

Coupe jest malo, jak ktoś nie rozróżnia to imo nie powinien siadać za kółko, bo równie dobrze może znaków nie rozróżniać.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowości na 2021 rok modelowy
    Witam, Mimo iż rok 2020 dopiero co się zaczął Volvo określiło zmiany w modelach na rok 2021. Samochody z MY 2021 będzie można zamawiać prawdopodobnie od połowy kwietnia 2020r. Oto najważniejsze ze zmian: - we wszystkich modelach ...

06 Lis 2010, 10:32

Nie zrozumiałeś chyba o co mu chodziło.
Oczywiście, że ludzie je rozróżniają ale dopiero wtedy jak się przypatrzą a jako, że e36 jeździ mnóstwo to mało kto w ogóle zwraca na nie uwagę.
Co innego Alfa GTV lub Peugeot 406 coupe.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

06 Lis 2010, 23:00

jesli ktos bedzie mial jeszcze jakies propozycje to chetnie wyslucham. Ale na ten moment, po zobaczeniu ofert tych zaproponowanych aut wybralem 4, wszystkie maja charakter, wyglad, i sa unikalne na polskich drogach i maja odpowiedni rocznik i moc wiec wszystko to co chcialem znalezc w samochodzie. Tylko teraz chciałbym sie poradzic jak z awaryjnoscia tych aut, z utrzymaniem i tankowaniem (ile pala na setke). A te auta to:

* Lancia Lybra 1.8 benz 130KM
* Hyundai Coupe 2.016VFX
* Alfa Romeo GTV 2,0 TS 16V
* Peugeot 406 Coup

Wiec prosze o porade ktore auto wybrac;D
Pablo2439
Nowicjusz

06 Lis 2010, 23:08

Ja jeśli mogę zaproponować to Lybrę ale w Dieslu. Jednostki benzynowe lubią sobie łyknąć a przy tym i bezawaryjne nie pozostają. 2.4 JTD powinien Cię w zupełności zadowolić, ma bardzo przyjemną charakterystykę pracy, wysoką kulturę i rozsądne spalanie przy dość przyzwoitych osiągach.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

06 Lis 2010, 23:50

Kazde z tych samochodow spelnia moje wymagania. A teraz chcialbym zebyscie mi powiedziei jak z ich kosztem utrzymania, awaryjnoscia, czy jak sie zdarza usterki czy sa drogie i ktore auto ma w miare nie duze spalanie. Poprostu doradzcie mi ktore z tych aut jest najlepsze.:D (mozecie podac w kolejnosci te auta od najlepszego do najgorszego;))
Pablo2439
Nowicjusz

07 Lis 2010, 00:13

Wybrałeś same dziwadła... widocznie o to chodziło, ale nie licz na tanią eksploatację i bezawaryjność, ja bym myślał o Hyundaiu Coupe.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

07 Lis 2010, 01:01

czemu dziwadla?? a jakie Ty bys auto polecil??
Pablo2439
Nowicjusz

07 Lis 2010, 01:27

Pisałem już. Fiata odrzucasz, dlaczego?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika