REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a):Ale ja od siebie na takie drogi bardziej gruntowe poleciłbym Dunlop GrandTrek SJ6,ma bardziej uterenowiony bieżnik
Kao napisał(a):Ciekawe jak spisują sie one na mokrym, no ale tez ciekawa propozycja
darecki2005 napisał(a): Dziś byłem w serwisie to mi proponowali Nokiany wr suv3 bo takie mają i polecają. Jak one się mają do polecanych przez kolegę yeti65 Goodyeara?
Kao napisał(a):Nokian to produkcja głównie koreańska
darecki2005 napisał(a):Budżet pozwala i są nawet sporo tańsze od nokianów które mnie korcą aby kupić, tylko gdzie nie dzwonie to wszędzie produkcja:Rosja wiec nie wiem jak z jakością gdyż w internecie krążą różne teorie na ten temat
Na taką pogodę sprawdziły by się opony zimowe Uniroyal MS plus 77 tylko chyba nie dostaniesz ich w takim rozmiarze jak potrzebujesz ;/ Jeździłem na takich w zimę i błoto pośniegowe naprawdę ładnie odprowadzały, ogólne całkiem nieźle się spisywały. Moim zdaniem lepiej od Nokian WR 3.darecki2005 napisał(a):na błocie pośniegowym w czasie roztopów kiepsko ze sterownością, z racji tego że nasze zimy juz nie są tak obfite w opady śniegu to bardziej coś chciałbym uniwersalnego