Czesc! Jestem studentka i interesuje mnie zakup taniego auta w eksploatacji i jednoczesnie posiadajacego fajny wyglad. Nie mam duzych wymagan- 140km i wyglad zblizony do audi tt (maly i zgrabny). Pomozcie prosze!!
206cc ma dziewczyna brata:) fajny,niebieski,skóra,bajery:) z tyłu miejsce na jej torebke,nic innego tam nie wejdzie. Bagażnika nie ma:) Ona ma tam 2.0 benz.- spalanie średnie w granicach 12-13 litrów (a jeździ dziewczyna pomału). Boję się ile by to paliło gdybym ja siadł za kierownicą. Ogólnie samochód dla dziewczyny wg mnie:) Chłopak wyglądałby śmiesznie:)
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Dacia Duster Blackshadow nowa seria limitowana Wszechstronny SUV marki Dacia przybiera nową szatę miejskiego stylu. Dzięki starannie dobranym elementom wystroju zewnętrznego Duster Blackshadow nie pozostanie niezauważony. Wyróżnia go między innymi krata wlotu powietrza ...
moniquella napisał(a):Wg tego co wyczytalam z powyzszego linku to dosc awaryjne auto. W takim razie czy polecicie mi cos innego?
Omijaj francuskie samochody bo po co robić sobie na siłę problemy... Ze swojej strony polecam: [link do oferty na Allegro wygasł] Żaden peugocik mu nie podskoczy )))
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.