Jest ktoś obeznany w radyjkach??

11 Maj 2014, 10:54

Mam zamiar zmienić radyjko. :D Tylko że potrzebuję pomocy,iż próbowałem szukać na allegro ale brak kilku opcji mi to utrudnia. :/
A więc potrzebuję radyjka z BT i różnymi kolorami podświetlania,USB, nie koniecznie CD,z dobrym dźwiękiem,zdejmowany panel,i atutem byłby pilot,ale to już niekonieczne. :D
Bardzo podobają mi się radia KENWOOD,ale JVC też nie gardzę :)
I czytałem że KENWOOD mają lepsze radia z możliwością odbioru zagranicą.. :o
Kwota w której chciałbym się zmieścić to 400 zł no może z hakiem.. 8)
Z góry dziękuję za pomoc i chęci.. ;)
lukaszk750i
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-2006
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.8T 150km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

25 Cze 2014, 21:22

dołączam się z prośbą o pomoc w wyborze radia samochodowego. Mój mąż niedawno kupił sobie używane auto z popsutym radiem. Obydwoje uwielbiamy słuchać muzyki podczas jazdy samochodowej więc bez radia w samochodzie ani rusz. W najbliższym czasie ma urodziny i chciałam mu kupić właśnie radio do samochodu. Poszukałam w necie i znalazłam stronę z radiami samochodowymi (http://www.redcoon.pl/c10010101-Radia-1-DIN ). Chciałam zamówić Pioneer DEH-X7500SD, ale nie wiem czy to dobry wybór
magda86
Nowicjusz

Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Renalt
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Arrinera Hussarya - fakty i mity
    Pierwszy polski supersamochód, Arrinera Hussarya, dumnie nosi nazwę nawiązującą do bohaterskich momentów naszej historii. Jednocześnie budzi wiele kontrowersji i wzbudza rozpalone dyskusje na internetowych forach. ...
    Kierowco, uważaj na silny wiatr
    Silne podmuchy wiatru mogą być bardzo groźne dla uczestników ruchu drogowego. Kierujący jest wtedy narażony na utratę panowania nad autem, zjechanie z toru jazdy, a w skrajnych przypadkach jego pojazd może zostać dosłownie ...