Kenwood kmm-bt 209 problem

11 Wrz 2024, 14:32

witam
zakupiłem radio jak w temacie , kenwood kmm-bt 209 i mam pewien problem ... otóż radio po włączeniu zgłasza sie w trybie "standby" z wyzerowanym zegarem , jak przełączam wybór sekcji na radio to szumi ( jakby nie dostrojone) ale po naciśnięciu pierwszego kanału wskakuje zapisane na nim Radio zet i dalej pod wszystkimi numerkami sa zapisane stacje i inne ustawienia jak zegar czy data są ok ....pytanie -czy i jak mozna ustawić radio aby zgłaszało sie po włączeniu na takim trybie jak zostało wyłączone...np słuchałem radia wyłączam i kiedy włącze to będzie to radio na starcie
sylwiusz11
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
      Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
      Toyota Yaris na eksport do Ameryki Północnej
      Toyota Motor Europe poinformowała, że od maja 2013 roku model Yaris produkowany w zakładach Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), będzie eksportowany do USA, Kanady i Puerto Rico. Dostosowanie francuskiego zakładu do ...