Klapy nawiewu peugeot 407

08 Gru 2022, 22:24

Witam. Posiadam peugeota 407 z klimatyzacją jednostrefowa, pękła mi klapa nawiewu po lewej stronie i chciałbym ją wymienić na nową, ale nie mogę znaleźć w internecie takiej klapy (wszystkie są według opisów do samochodu z klimatyzacją dwustrefową) wie ktoś może czy klapa z dwustrefowej będzie działać w jednostrefowej, a jak nie będzie działać to może ma ktoś na stanie w garażu taką klapę i byłby chętny się dogadać i ją sprzedać? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
PDec
Nowicjusz

09 Gru 2022, 10:13

Tu masz ogłoszenie z klapami do klimatronika jednostrefowego [link do oferty na Allegro wygasł] sporo tego jest.

Tu masz kilka ofert na allegro do klimatyzacji jednostrefowej https://allegro.pl/listing?string=klapk ... cription=1

Swoją drogą ciekawe czym te klapy różnią się przy układzie jedno i dwustrefowym bo na zdjęciach jakoś tych różnic nie widać, wyglądają praktycznie tak samo.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

09 Gru 2022, 10:58

Też mnie właśnie ciekawi czym dokładnie się różnią, ale najprawdopodobniej po prostu w dwustrefowej te klapki się ze sobą nie łączą na środku i tyle, ale lepiej jak jakiś specjalista by powiedział co i jak. I dzięki za linki, nie wiem czemu ale mi ciężko coś szło szukanie ich.
PDec
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wywiad z Adamem Małyszem - I rajdowym Mistrzem Polski
    37. miejsce w Dakarze 2012 na Mitsubishi Pajero, Puchar Polski i Mistrzostwo Polski w Mitsubishi L200 - ten sezon wydaje się niezwykle udany? Udany to mało powiedziane - jestem szczęśliwy, że wszystko nam się tak dobrze układało, ...