Klocki z allegro Textar, podróbki?

16 Lut 2019, 22:06

Dzień dobry. W poszukiwaniu textarów natknąłem się na taką ofertę: [link do oferty na Allegro wygasł]
cena jest dość niższa niż w hurtowniach poza allegro.

Raczej nie będę ryzykować i kupować w celu oszczędzenia kilkunastu złotych bo moim zdaniem nie warto, ale zaciekawiło mnie to i chciałbym poznać wasze zdanie, a może ktoś nawet kupował i może się podzielić swoja opinią. Mam zamiar kupić trochę innych części do samochodu i widzę, że te same części tych samych producentów na allegro są nawet po 20-30% tańsze niż w hurtowniach online.
Pozdrawiam
Surest
Obserwowany

16 Lut 2019, 22:25

Do bmw textar jest git.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

18 Lut 2019, 14:50

Surest napisał(a):Mam zamiar kupić trochę innych części do samochodu i widzę, że te same części tych samych producentów na allegro są nawet po 20-30% tańsze niż w hurtowniach online
W hurtowni kupujesz jako klient detaliczny i nie otrzymasz rabatu takiego który ma firma składająca u nich regularnie zamówienia. Na allegro masz tez sklepy które tam się reklamują więc możesz spokojnie przejść na ich stronę i tam kupić jak obawiasz się jakości. Ja zawsze sprawdzam czy dana firma z allegro jest w jakiś sposób wiarygodna. W necie im masz taniej tym jest spora szansa że więcej sprzedasz a większość takich sklepów i tak twoje zamówienie wysyła bezpośrednio do hurtowni która realizuje to zamówienie i są oni jedynie pośrednikiem w transakcji :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!