Kombi 15-20 tys Z gazem lub do zagazowania

10 Sie 2015, 19:46

Witam. Chciałbym kupić samochód kombi do 15-20 tys z gazem lub do zagazowania.

Gaz zakładam z tego względu iż planuje, że będzie to auto na około 10 lat minimum. Średnio 16-20 tys km rocznie. 90% miasto.

Teraz tak. Z moich wymagań to w zasadzie klima i nic więcej. Auto musi byc kombi. Większych wymagań nie mam z wyjatkiem, ze ma mieć dobre blachy aby za kilka lat nie wyszła ruda, wygląd auta bez znaczenia ma byc tani w naprawach tyle.

Wstępnie planuje:
Puga 307 ponoć idealny do zagazowania
Focus MK II ale czy tutaj znajdę silnik dobry do gazu?
Mondeo MK III ale czy tutaj znajde silnik do gazu?
Astra III ( jaki silnik do gazu)?

Inne propozycje też chętnie przyjmę. Może coś z Toyoty??

Interesuja mnie auta tylko od osób prywatnych. Nie chce żadnych spawanych aut od handlarzy. :x

Ja da radę chciałbym w samej cenie zakupu zamknąć się w 16 tys, Mogę trochę dołożyć za dobry egzemplarz.
Wole kupić starszy rocznik drożej ale w lepszym stanie.

Region całe KUJ-POM
lastyh
Obserwowany

Auto: Nie mam

10 Sie 2015, 23:11

Astra H 1.8 125 KM jest bardzo dobra pod LPG. Inne propozycje: Opel Vectra C z tym samym silnikiem, Renault Laguna IIFL 2.0, Citroen C5 2.0, Mazda 6 2.0 (tu niestety kiepskie blachy).
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Akumulator zimą - dbamy o niego aby nas nie zawiódł!
    Czy z akumulatorem w naszym aucie jest wszystko w porządku, a jeśli coś jest nie tak to jak poradzić sobie gdy pojawiają się pierwsze problemy... Kiedy trzeba kupić nowy? Nie warto od razu biec po nowy akumulator, gdy auto ...
    Zaproszenia na TTM i Motor Show 2022
    Rozpoczął się właśnie konkurs dla aktywnych użytkowników naszego forum (konkurs trwa do 3 kwietnia włącznie). Tym razem mamy dla Was dwa podwójne zaproszenia na "Vip Day" i pięć podwójnych zaproszeń na ...