Witam poszukuje dobrego auta niegarazowanego ktorego po roku rdza nie pozre i ktore jest tanie w utrzymaniu. Obecnie mialem Passata b5 98 rok 1.9 TDI w kombi nie jestem zadowolony poniewaz pompa sie sypala. Niby zostala zdiagnozowana awaria dalem 700 zl za naprawe a tylko zaczynala sie zima znowu mialem problem z odpalaniem. Obecnie mam audi b4 80 94 rok ale wiek juz jej nie pozwala dobrze dzialac dlkatego szukam cos nowego pytalem sie po grupach na fp i czytalem ale chce zobaczyc wasze typy po weekendzie chcem juz jechac kupowac moje wymogi Najlepiej diesel musi byc koniecznie kombi aby rdza go nie pozarla jak nie bedzie garazowany tani w utrzymaniu tzn zeby koszty naprawy nie byly droge a w razie padniecia np pompy bo i tak moze byc to zeby dalo sie w miare rozsadnej cenie naprawic konkretnie z jakim silnikiem i ile km bo wiadomo ze ten sam model nie zawsze z tym samym silnikiem bedzie bezawaryjny za wszystkie od wielkie dzieki
chodzilo mi o turbine w peugeot sa firmy bosh i siemens ta pierwsza idzie naprawdzic w koszcie 700 zl ta druga wprowadza w wieksze koszty a napisalem bo myslalem ze dostane pomoc od naprawde ludzi z powolania z motoryzacja gdzie ja jestem zielony. Kupujac samochod za 3 tys jechalem bez fachowcow bo bylem swiadomy ze dlugo nie pojezdze teraz chce kupic kilka razy drozszy wiec chce dokonac dobrego zakupu
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Bentley EXP 100 GT - elektryczny luksus Jak widać Bentley stawia na luksus w wydaniu samochodów elektrycznych. Na razie jest to prototyp ale w niedalekiej przyszłości może się okazać że takie samochody będą królowały na globalnym rynku. To nie tylko ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.