Końcówka wydechu - PEUGEOT 207

05 Gru 2015, 13:51

Cześć. Nie znam się zbytnio na tuningu, pogłębiać staram się swoją wiedzę czytając różne fora internetowe, ale to od niedawna, także miło byłoby zasięgnąć również porady i w tej kwestii. Chodzi mi zdecydowanie o tuning optyczny (przynajmniej na początku), pomalowane klocki, ładne alufelgi itp, bo na więcej na dobry początek mnie nie stać.
Do sedna.
Chciałbym się dowiedzieć jaką końcówkę wydechu najlepiej wybrać i jak ją samemu wymienić?
Jeżeli ktoś miałby ochotę to proszę o jakiś link do ciekawej końcówki i o wskazówkę jak mogę ją samemu wymienić.
Dziękuję z góry i pozdrawiam.
9gag
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 02 2015
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Peugeot 207
Silnik: 1.4hdi
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

07 Gru 2015, 14:23

Moim zdaniem najlepiej kupić taką do wspawania, jest pewność że nie odpadnie jak te przykręcane :P
zielonek
Aktywny

Auto: P 206
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy autostrada może zahipnotyzować kierowcę?
    Czy zdarza ci się przejechać kilkadziesiąt kilometrów i zupełnie tego nie pamiętać? Dotykający kierowców na dłuższych, prostych i monotonnych odcinkach drogi stan tzw. hipnozy drogowej czy autostradowej niejednokrotnie ...
    Seat Ibiza 1,0 TSI o mocy 115 KM
    Seat Ibiza w wersji wyposażonej w silnik benzynowy o pojemności 1 litra ma moc 115 KM. Jego średnie spalanie w tym przypadku to około 4,7 l/100 km, a przyspieszenie 0-100 km/h zajmuje 9,3 sekundy. Na liście wyposażenia niewymagającego ...