Kupno C5 ,Porada

18 Lut 2013, 18:06

Witam wszystkich ,zastanawiam sie nad kupnem c5 z roku 2002-2003,konkretnie szukam z gazem silnika 2,0 znalazłem kilka ofert ale obawiam się np skrzyni tiptronic ,zawieszenia i czytałem o problemach z elektryką ,citroen podoba mi się i wydaję sie być autem wygodnym .Proszę o poradę jaki silnik najlepiej z gazem ,czy tiptronik to może byc problem ,zawieszenie ,elektryka ,na co zwracać uwagę .Czytałem wiele opini i niestety są zbierzne niektórzy twierdzą że to dobre auta a inni aby sie wystrzegać ,w takiej sytuacji postanowiłem zapytac na forum.Dziękuję .
wojtas33
Obserwowany

Auto: brak

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Odpowiednia prędkość - co to właściwie znczy?
    Niedostosowanie prędkości do warunków ruchu jest najczęstszą przyczyną wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym z winy kierujących. Wielu kierowców uznaje, że odpowiednia prędkość to taka, którą ...
    Jak rozkodować radio w samochodzie Renault?
    Bardzo często podczas chwilowej utraty zasilania radio w samochodach marki Renault jak i Dacii będzie wymagało wpisania kodu do jego uruchomienia. Problem ten może się pojawić np. po chwilowym odłączeniu akumulatora bez podtrzymania ...