REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dekster napisał(a):Lynx222 napisał(a):
no tak dekster do Ciebie by ktos napisal "chu... podaj kod do .... " a Ty bys podawal
Kim ty jesteś? i co ty reprezentujesz facet?? spójrz na siebie co ty odp..... lasz na forach, mogę setki takich postów Twoich podać, uśmieszki zachowaj dla siebie. Tu się podaje kody , a nie prowadzi pogaduszki. Możesz znów coś napisać, bo to w Twoim stylu.
Lynx222 napisał(a):no tak sam o takie cos walczysz ale juz sam sie swoich zasad nie trzymasz .... brawo i takim sposobem zero szacunku do nas bedzie .... bo ja tu nic do Ciebie nie mam tylko do tego w jaki sposob userzy pisza .... tyle w temacie a Ty rob co cchesz
dekster napisał(a):I ty piszesz o szacunku, nie wyrobię.... masz spore problemy z postrzeganiem rzeczywistości, tam gdzie czujesz kasę to nie widzisz co piszą w postach? masz klapki na oczach ? zerknij sobie na ten post który napisał: mariusz1303 (jeden z wielu postów w których odpowiadasz), zignorowałeś forumowicza?
masz-problem-z-kodem-do-radia-to-pisz-vt26095-2160.htm
Zamykam dyskusję, bo nie ma co ciągnąć tej sprawy, a jeszcze jedno... jeśli nie masz co robić to się rozbierz i ubrania pilnuj.
sc0rpi0 napisał(a):Witam
Czy jest możliwość uzyskania kodu do Radia dla Hondy Civic VII 2005?
VIN: SHHEU77405U306159
Radio podaje dwa kody:
U 3001
L 1269
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
sc0rpi0 napisał(a):Witam
Czy jest możliwość uzyskania kodu do Radia dla Hondy Civic VII 2005?
VIN: SHHEU77405U306159
Radio podaje dwa kody:
U 3001
L 1269