Wygłuszenie/wytłumienie auta

04 Cze 2025, 10:24

Cześć,

Czy ktoś z was wytłumiał sam auto lub korzystał z pomocy fachowców ?
Ja kiedyś trochę się bawiłem w wytłumienie drzwi, ale mam obawy, że jak zacznę rozbierać więcej, to coś połamię czy źle złożę...
Ostatnio natknąłem się na ciekawe filmiki na YT które kręci gościo z Car Hi Fi Lublin. Słyszeliście coś o nich ? Wydaje się spoko i naprawdę zastanawiam się, czy do nich nie podjechać...
Pawlecki
Obserwowany

Wczoraj, 21:43

Jak nie czujesz się na siłach to się za to nie bierz bo profesjonalne wygłuszenie to praktycznie wybebeszenie auta do zera w środku. Jest przy tym od groma roboty no i trzeba odpowiednio dobrać maty. Koszty małe przy profesjonalnym wycieszeniu nie będą.

Warto poprosić firmę o jakieś zdjęcia z wcześniejszych realizacji itd. jak już się zdecydujesz.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS z mocną V-ósemką lub V-szóstką?
    Wygląda na to, że Lexus po raz kolejny szykuje coś specjalnie dla fanów szybkich sedanów. Wniosek, który japońska marka złożyła w amerykańskim urzędzie patentowym, sugeruje, że w przyszłości na drogi ...
    Silnik 2UR-FSE
    Kolejną 5-litrową V-ósemką, która otrzymała znaczek Lexusa jest motor o oznaczeniu 2UR-FSE. Ten niemal 400-konny silnik z bezpośrednim wtryskiem paliwa nigdy nie występował w pojedynkę. Lexus łączył go z dodatkowym ...