Witam Jestem totalnym laikiem odnośnie napraw samochodów. Mam śliczną mazdę 121 z 94r. - zgasły mi tylne światła i podświetlenie deski rozdzielczej Bezpiecznik?? proszę o podpowiedź.
Czy ktoś posiada może schemat w którym pokazane będzie jak idą przewody i gdzie są przekaźniki przy światłach awaryjnych?
Światła awaryjne nie działają. Kierunkowskazy działają ale "tykają i świecą" dwa razyszybciej niż normalnie. Przy użyciu włącznika awaryjnych nie ma żadnej reakcji. Ma ktoś może pomysł co jeszcze należałoby sprawdzić?
Porównywarka cen i okazje w sklepach motoryzacyjnych Specjalnie dla Was przygotowaliśmy porównywarkę pod nazwą "Okazje" na której znajdziecie produkty związane z motoryzacją w najlepszych cenach. Opony, felgi, kosmetyki samochodowe, nawigacje, rejestratory jazdy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.