Mazda 121 88rok benzyna

05 Gru 2010, 13:10

witam mam problem z mazda 1.3 benzyna tak jak w opisie mam taki problem mianowicie samochód elegancko chodził zgasiłem samochód postał kilka minut na dworze i chciałem odpalić i nic nie dało rady jak sprawdzałem jest to cos z iskra ponieważ wcale nie wychodzi z cewki prosił bym o rade co w tym modelu może być za przyczyna + potrzebował bym wzór instalacji elektrycznej jak by ktoś miał albo by wiedział jak znaleźć na internecie za pomoc bardzo dziękuję
Ostatnio edytowany przez mazdabartka, 05 Gru 2010, 20:41, edytowano w sumie 1 raz
Bartek maniak
mazdabartka
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Dwór gdański

05 Gru 2010, 21:08

poproszę rok produkcji tego auta j
a mam na programie nie wiem czy da się zrzucić najwyżej wydrukuje i skanuje i wyśle może się uda
ochroniarz02
Początkujący

Miejscowość: Biała Podlaska

06 Gru 2010, 20:25

ochroniarz02 napisał(a):poproszę rok produkcji tego auta j
a mam na programie nie wiem czy da się zrzucić najwyżej wydrukuje i skanuje i wyśle może się uda

jest to mazda 88roku produkcji tak jak w opisie
Bartek maniak
mazdabartka
Nowicjusz

Miejscowość: Nowy Dwór gdański
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 2JZ-GTE - Toyota
    Trudno znaleźć silnik o większej rozpoznawalności wśród miłośników samochodów sportowych niż 2JZ. Historia tej 6-cylindrowej, 3-litrowej, rzędowej jednostki sięga początku lat 90., a motor jest najczęściej ...
    Toyota Yaris Hybrid-R concept
    Rok po rynkowej premierze Toyoty Yaris Hybrid, na targach we Frankfurcie 2013 zadebiutował 420-konny Yaris Hybrid-R concept z napędem 4x4. Był to kolejny po wyścigówce Toyota TS030 Hybrid samochód, który ...