Mazda 6 MPS

07 Maj 2009, 10:46

Witam znalazłem taką mazde [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co o niej sądzicie? Warto będzie ją kupić? Nie wydaje sie wam podejrzana ta niska cena? No i czy 98 000km przebiegu to nie jest za dużo? Z góry dziękuje wzystkim za odpowiedz
Ostatnio edytowany przez pawelw123, 07 Maj 2009, 10:56, edytowano w sumie 1 raz
pawelw123
Nowicjusz

Miejscowość: Żywiec

07 Maj 2009, 10:55

Popraw link...
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

07 Maj 2009, 11:36

Nie wiem, czy warto (nie miałem styczności z takimi autkami) ale cena wydaje się rozsądna. A co do przebiegu - jeśli rzeczywiście był serwisowany w ASO to nie ma się czym przejmować. Na pewno przy dobrej eksploatacji ten silnik doturla do minimium 350kkm :wink:
Szuli
Nowicjusz

Miejscowość: Margonin

07 Maj 2009, 17:06

coś z tyłu jest nie tak...
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

07 Maj 2009, 21:38

Volvo napisał(a):coś z tyłu jest nie tak...

Witam a dlaczego tak sadzisz?
pawelw123
Nowicjusz

07 Maj 2009, 21:52

porównaj sobie lewą lampe do prawej, z lewej jest od zwykłej szóstki, i ogólnie widać, że z tyłu była walona, źle spasowana lampa z klapą bagażnika
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    "Zielony Pociąg" Audi, napędzany energią z odzysku
    Koncern Audi rozwinął "zielony dywan", premier Badenii – Wirtembergii Winfried Kretschmann, dokonał otwarcia pierwszego odcinka kolejowego, służącego Audi do transportu towarowego, nie zanieczyszczającego środowiska ...

20 Maj 2009, 13:39

Witam a mam jeszcze takie pytanie czy taka mazda 6mps wersja amerykańska dużo będzie ie różniła od werji europejskiej? Ba ja wiem tylko tyle że będzie prędkościomierz w milach... Z góry dziękuje za odpowiedzi
pawelw123
Nowicjusz

21 Maj 2009, 01:36

Od wszystkich amerykańskich proś o VIN od właściciela i sprawdź jak wyglądały przed naprawą/importem np na www.bezwypadkowe.net
Markowa odzież, pewne samochody
tradelux
Aktywny
Awatar użytkownika

22 Maj 2009, 19:19

ok super dzięki za pomoc a mam jeszcze jedno pytanie niedaleko mnie w komisie stoi ten focus [link do oferty na Allegro wygasł] i powiem wam że nawet mi sie spodobał... Tylko teraz sie zastanawiam który samochód będzie lepszy focus st czy seat leon cupra? Jeździliście może tymi samochodami? Który lepiej wypada pod względem osiągów? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
pawelw123
Nowicjusz